“Karina Home” – laureāts nominācijā “Gada jaunais tūrisma pakalpojumu sniedzējs”

Godinot labākos Latgales uzņēmumus, Latgales plānošanas reģiona Latgales Uzņēmējdarbības centrs 2021.gada nogalē jau astoto gadu organizēja konkursu “Latgales reģiona uzņēmēju gada balva”. Tā mērķis ir apzināt Latgales plānošanas reģiona teritorijā strādājošus uzņēmējus, kuri sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību Latgalē, aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē. Konkurss veicina Latgales reģiona uzņēmēju atpazīstamību, plašsaziņas līdzekļos popularizējot labas uzņēmējdarbības prakses piemērus reģionā.

Ar saistošu video stāstu starpniecību LPR vēlas iepazīstināt ar 2021. gada konkursa ’’Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2020″ uzvarētājiem. Video pieejams šeit!

Par uzvarētāju nominācijā “Gada jaunais tūrisma pakalpojumu sniedzējs” kļuva viesu māja “Karina Home”!

Krāslavas novada Priežmalē tās saimniecei Karinai Stivriņai ir izdevies izveidot īstu mājīguma un elegances oāzi! Stils, vienkāršība, mīlestība, sirsnība, kvalitāte un brīvība ir galvenās “Karina Home” īpašības.

Vēlreiz sveicam viesu māju “Karina Home”, lepojoties ar saimnieces uzņēmību, entuziasmu un mīlestību, ar kādu tika izveidots šis jaunais, elegantais un klientu iemīļots tūrisma galamērķis Latgalē!

Viesu māja “Karina Home”-  tā ir vieta, kur dzīvo mīlestība!

Īstenojot LEADER pieejas projektu, degradētā veikala ēkā izveidota unikāla viesu māja, labiekārtota apkārtne. “Karina Home” izveidota banketu zāle Loft stilā svinībām, konferencēm un semināriem līdz 100 cilvēkiem,  pieejamas mājīgas, moderna dizaina istabiņas. “Karina Home” ēdienkarte ir tapusi sadarbībā ar Latvijā pazīstamu pavāru Tomasu Godiņu.Viesu mājā tiek piedāvāti relaksācijas pakalpojumi, SPA, masāžas. Notiek dažādas tematiskās meistarklases –  kulinārijas meistarklase bērniem, laimes un labsajūtas stunda ģimenēm, sviesta taisīšanas meistarklase pēc senajām tradīcijām u.c. Meistarklašu galvenie mērķi ir radīt svētku un laimes sajūtu, veicināt vecāku un bērnu drošumspēju,  līdzdarbošanos kopā ar savu bērnu, veicinot ne tikai pozitīvo domāšanu, bet arī pozitīvo darbību, pilnveidojot saskarsmes prasmes, stiprinot saikni „vecāki-bērni” . Šīs izklaides piedāvājums ir unikāls ar savu vienkāršību, brīvību, pasākuma vadīšanas kvalitāti, jo “Karina Home” īpašniecei ir liela pieredze strādājot izglītības jomā ar dažāda vecuma bērniem skolā un studentiem Daugavpils Universitātē, viņa ir vairāku starptautisku semināru un meistarklašu vadītāja, izglītības maģistrs, kam piemīt izcilas organizēšanas, iedvesmošanas, vadīšanas prasmes, kā arī solistes talants. Viesu mājas pakalpojumu dažādošanai ir tikušas apgūtas arī jaunas profesijas – masāžas meistars un pavārs. Piedāvātais pakalpojums garantēti sniegs emocionālo piepildījumu tā saņēmējam.

Kontaktinformācija: www.karinahome.lv, tālr. +371 26198637, karinastiv@inbox.lv, www.facebook.com/Karina-Home-106676984848418

Latgales plānošanas reģions pateicas par aktīvu līdzdalību konkursa norisē ikvienam, kas veltīja laiku, lai pastāstītu un iesniegtu pieteikumu par kādu no pretendentiem.

Ar plašāku informāciju par Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centra darbību un sniegtajiem pakalpojumiem var iepazīties interneta vietnē www.lpr.gov.lv