Interešu izglītības programmas izstrādātāji viesojas pie projekta “UAP Latgale” partneriem Norvēģijā

Ciemoties pie Latgales plānošanas reģions projekta Latgale biznesam/UAP Latgale norvēģu partneriem ir tik iedvesmojoši!
N0 2022.gada 28. līdz 31.augustam Latgales plānošanas reģiona (LPR) Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta 2014.-2021.gada perioda programmas “Vietējā attīstība, nabadzības mazināšana un kultūras sadarbība” atbalstītā projekta ”Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Latgales plānošanas reģionā” (UAP Latgale) sadarbības partneri – Junior Achievement Latvia pārstāvji- interešu izglītības programmu izstrādes ietvaros kopā ar fokusgrupas dalībniekiem un projekta Latgale biznesam/UAP Latgale pārstāvi viesojās Agderes reģionālā līmeņa pašvaldībā, lai smeltos pieredzi, apmeklētu norvēģu izglītības iestādes un tiktos ar projekta norvēģu partneriem!
Vizītes laikā gūta plaša un noderīga informācija, apmeklējot Agderes Universitāti un iepazīstoties ar maģistra studiju programmas “Uzņēmējdarbības maiņa un inovācijas” prezentācijām, kā arī gūta nenovērtējama pieredze, piedaloties uzņēmējdarbības nodarbībā Kristiansand Katedralskole Gimle vidusskolā! Arī Kristiansand zinātnes centra apmeklējums sniedz īstu enerģijas lādiņu!
Pateicamies Agderes reģionālā līmeņa pašvaldībai un personīgi Lars Holmer-Hoven, Agderes pašvaldības Starptautiskās sadarbības konsultantam un Tharald Torset Lundvall , Jauniešu uzņēmējdarbības konsultantam no Junior Achievement Norvēģija Ungt Entreprenørskap Agder par fantastisko uzņemšanu!

Strādājam kopā konkurētspējīgai Eiropai!

Papildus informācija:
uap.latgale@lpr.gov.lv
Tālr. +37126164780

www.facebook.com/UAPLatgale
www.lpr.gov.lv
#EEANorwayGrantsLatvia