Interesenti aicināti pieteikties semināram “Digitālā mārketinga risinājumi tūrisma un kultūras apmeklējumu veicināšanai”

2021.gada 25.janvārī no plkst. 12.00 – 13.00 visi interesenti tiek aicināti pieteikties tiešsaistes semināram “Digitālā mārketinga risinājumi tūrisma un kultūras apmeklējumu veicināšanai”, ko rīko META Advisory – vadošā biznesa konsultāciju, lobija un komunikāciju aģentūra Baltijas reģionā. Seminārā savā pieredzē dalīsies Latgales plānošanas reģiona, Centrālās statistikas pārvaldes un Biļešu Serviss pārstāvji.

Digitālā transformācija norit visās nozarēs – arī kultūras, gan Rīgā, gan novados. Kā izveidot veiksmīgu pasākumu? Kāds ir pasākumu norises ekonomiskais pienesums pilsētām un kāda ir pirkumu statistika? Kā pareizi izmantot digitālā mārketinga risinājumus, lai kultūras pasākumi un tūrisma objekti savstarpēji papildinātu viens otru un piesaistītu apmeklētājus?

Par to Zoom platformā stāstīs un diskutēs semināra dalībnieki:
Dita Zemīte, Centrālās statistikas pārvaldes vecākā referente
Sarmīte Teivāne, Latgales plānošanas reģiona projektu vadītāja
Agnese Rozentāle, Grupas ASTRO’N’OUT menedžere
Līga Rubine, Biļešu Serviss valdes locekle; Biedrības “Kultūras un izklaides platformu apvienība valdes locekle

Moderators: Armands Gūtmanis, Meta Advisory Latvija direktors.

Reģistrācijas saite semināram:

 us02web.zoom.us/meeting/register/tZYpcumgrzooHtXdTOvACDQZ8YOy8MyOc5U2

Papildus informācija: Ieva Grīnberga, Business & Government relations consultancy, +371 28312814, ieva.grinberga@metaadvisory.lv