Daugavpils Kultūras pils 50 gadu jubilejas koncerts “No Mocarta līdz Gangsta’s Paradise”

Š.g. 22. oktobrī plkst. 18.00 Daugavpils Kultūras pilī (Smilšu ielā 92), notiks Kultūras pils piecdesmitgades jubilejas koncerts. Koncerta mākslinieki: Dināra Rudāne, Elpa” un Jānis Aišpurs, Varang Nord” un Svātra”, Arnis Slobožaņins un Jana Dudare, Dabasu Durovys”, Daugavpils Sinfonietta”, orķestris Daugava”, koris Daugava”, Stop Time dance studio” un īpašie viesi – ŪGA un Laura Svikša.

Šoreiz svētku koncerta programma būs citādāka, nekā ierasts to baudīt līdzīgās jubilejas reizēs, tā pirmā daļa ritēs akadēmiskā formā – dzirdēsim orķestri Daugavpils Sinfonietta” ar klasiskās mūzikas pērlēm. Savukārt, pēc starpbrīža, koncerta otrajā daļā – muzikālā uzvedumā apvienosies dažādu žanru Daugavpils slavenākās grupas un orķestri: ELPA, Varang Nord, Dabasu Durovys, Daugavpils Sinfonietta, orķestris Daugava, koris Daugava, Stop Time dance studio un solisti.

Koncerta nagla – izcilā Dināra Rudāne, šoreiz ar pasaulslaveno mākslinieku repertuāru –  Smoke on the water, Billie Jean, Shape of my heart, Simply the best un citiem hītiem. 

Biļetes: Biļešu paradīzes kasēs un internetā: www.bilesuparadize.lv/lv/event/121914,  kā arī Daugavpils Kultūras pils kasē (darba dienās no plkst. 16.00 līdz 19.00 un 3 stundas pirms koncerta). Biļetes cena 5,00 euro.

Koncertu rīko Daugavpils Kultūras pils sadarbībā ar Vienības namu un Daugavpils pilsētas pašvaldības Kultūras pārvaldi. Atbalsta Daugavpils pilsētas pašvaldība. 

Papildinformācija:

kulturas.pils@daugavpils.lv