Aicina piedalīties nodarbību cikla “Tūrisma pakalpojuma veidošanas ABC” klātienes seminārā

Piektdien, 2022. gada 29. aprīlī, notiks klātienes praktiskais seminārs “Interešu un dzīvesstila tūrisma produkti, lauku saimniecības, ģimenes uzņēmumi, un mājražotāji tūrisma piedāvājuma veidošanā”. Tā ir nodarbību cikla “Tūrisma pakalpojuma veidošanas ABC” 5. nodarbība.

Mērķauditorija: Latgales reģiona uzņēmēji vai potenciālie tūrisma piedāvājuma veidotāji. 

Mērķis: Iepazīstināt dalībniekus ar teorētisko un praktisko bāzi kvalitatīva un mūsdienīgi funkcionējoša dzīvesstila un interešu  tūrisma piedāvājuma veidošanai, izpratni, kas jāņem vērā veidojot , uzturot un attīstot atbilstoši pieprasījuma izmaiņām  mūsdienīgu interešu un dzīvesstila lauku saimniecību, ģimenes uzņēmu un mājražotāju  tūrisma produktu veidošanā.

Ko uzņēmējs iegūs: informāciju un izpratni par jēdzieniem un būtību ar interešu un dzīvesstila tūrisma piedāvājuma pamatjautājumiem, pieprasījuma un piedāvājuma  situāciju Latgalē un praktiskiem piemēriem. 

Semināru vadīs Līga Kondrāte, Ludzas novada tūrisma informācijas centra vadītāja un pieredzē dalīsies SIA Organic Products īpašnieces Zandas Trukšānes un Ludzas amatnieku centra vadītājs Ēriks Kondrāts 

Moderators Ligita Karvele , e-pasts latgales.uznemejs@gmail.com

LaiksAktivitātePraktiskas piezīmes
10:30 – 11:00 Dalībnieku reģistrācija,  rīta kafija ar mājražotājas Mārītes kūciņām.Baznīcas iela 50, SIA Organic Products ražotnes ēkā.
11:00 – 13:20Semināra teorētiskā daļa. Interešu un dzīvesstila tūrisma produkti, lauku saimniecības, ģimenes uzņēmumi, un mājražotāji tūrisma piedāvājuma veidošanā. Baznīcas iela 50, SIA Organic Products ražotnes ēkā.
13:20 – 14.00Semināra praktiskā daļa.

  Mājražotāju un saimniecību tūrisma piedāvājuma specifika, plānošana, 

* finanšu piesaiste ( realizēti vairāki ES, pašvaldības finanšu piesaistes projekti),

* pārdošana ( izveidots internetveikals www.orproducts.lv),

* jaunas tehnoloģijas (Saldējot žāvēti (sublimēti) produkti)   u.c. ar tēmu saistīti jautājumi.

Baznīcas iela 50, SIA Organic Products ražotnes saimnieces Zandas Trukšānes pieredzes stāsts.
14:00 – 14:10Dodamies kājām uz latgaļu kukņu Ludza, Tālavijas ielas 28.
14:10 – 15.00Pusdienas Ludzas Amatnieku centra latgaļu kukņā.Ludza, Tālavijas ielas 28. Latgales kulinārā mantojuma ēdieni un piedāvājums tūristiem mājas kafejnīcu dienu piedāvājums, vietējā alus degustāciju, latgaļu pusdienu uz plosta  piedāvājums
15:00 – 16:00Pieredzes stāsts 15 gadu darbā Ludzas amatnieku centra piedāvājuma veidošana, jaunu produktu radīšana, elastīga pielāgošanās pieprasījuma tendencēm un risku pārvarēšanaLudza, Tālavijas ielas 27a. Ludzas Amatnieku centra telpās. 

Tirgus izpētes un piedāvājuma veidošana atbilstoši pieprasījuma izmaiņām specifika un praktiskie jautājumi.

16:00- 16.15Jautājumi un diskusijas. Kafijas pauze.Ludza, Tālavijas ielas 28.

 

Lai piedalītos seminārā, pieteikšanās obligāta. Pieteikšanās, aizpildot pieteikuma anketu.  

  • Seminārs ir bez maksas.

Vairāk informācijas savā partnerībā: