Webhelp paplašina savu darbību Daugavpilī līdz 200 darbiniekiem un vasarā plāno izsludināt jaunas vakances

Viens no Eiropas vadošajiem digitālo pakalpojumu uzņēmumiem “Webhelp”, kurš janvārī atvēra savu biroju Daugavpils universitātes telpās, turpina savu attīstību un šobrīd ir pieņēmis darbā jau 200 darbiniekus.

“Esam patīkami pārsteigti par pozitīvo uzņemšanu Daugavpilī, kur mums salīdzinoši īsā laikā izdevās izveidot un apmācīt komandu ar 200 darbiniekiem. Strādājam dinamiskā un strauji augošā nozarē, kurā pieprasījums pēc pakalpojumiem aug ar katru dienu, tādēļ vasarā plānojam izsludināt jaunas vakances. Kā iedrošinājums, šādam solim kalpo, klientu labās atsauksmes par Daugavpils biroja darbu,” stāsta “Webhelp Latvia” izpilddirektors Jānis Misāns.

Francijas uzņēmums “Webhelp” sniedz dažāda veida digitālos pakalpojumus. Uzņēmums sadarbojas ar tirgū pieprasītām tiešsaistes platformām, nodrošinot tām moderēšanas un cita veida pakalpojumus. Uzņēmuma darbinieki ikdienā strādā ar plaši zināmiem zīmoliem, padarot lietotājiem ērtākas dažādas digitālās platformas.

Ņemot vērā labos darba rezultātus, uzņēmums vasarā turpinās savas komandas paplašināšanu. Būs nepieciešami digitālā satura moderatori un pārvaldnieki ar labām svešvalodu zināšanām. Apmācības un darbs pandēmijas laikā uzņēmumā “Webhelp” tiek organizēts attālināti un šo iespēju darbinieki augstu novērtē.

“Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) prioritātēm ir investīciju piesaiste starptautisko biznesa centru izveidē. Līdz šim šī nozare strauji attīstījusies Rīgā, tomēr redzam, ka arī citās Latvijas pilsētās ir potenciāls, šādu biznesa centru attīstībai. “Webhelp” ienākšana Daugavpilī ir labs piemērs tam, ka arī ārpus Rīgas var piesaistīt kvalificētus darbiniekus, ne tikai ražošanā, bet arī starptautisko biznesa pakalpojumu jomā,” uzsver LIAA direktora vietnieks investīciju piesaistes jautājumos Reinis Āzis.

“Daugavpils ir universitātes pilsēta, tādēļ esam ļoti gandarīti, ka te attīstās biznesa pakalpojumu nozare, kura spēj nodrošināt darbu gan augsti kvalificētiem speciālistiem gan tiem, kas vēl tikai veido savu profesionālo karjeru. Pilsētas attīstības stratēģijā Daugavpili esam pieteikuši kā Austrumbaltijas līderi zināšanu un ekonomikas attīstības jomā un šādu uzņēmumu kā “Webhelp” ienākšana pilsētā apliecina mūsu potenciālu,” tā Daina Krīviņa Daugavpils Attīstības departamenta vadītāja.

Uzņēmums “Webhelp” ir pārstāvēts 50 valstīs ar 150 birojiem, un uzņēmuma kopējais apgrozījums 2019. gadā sasniedza 1,5 miljardus eiro. Kompānija jau šobrīd ir savas nozares līderis Eiropā, bet tās mērķis ir kļūt par vadošo nozares uzņēmumu pasaulē, nodrošinot profesionālus sociālo tīklu un platformu moderēšanas, maksājumu administrēšanas un citus digitālos pakalpojumus. Uzņēmuma darbība lielā mērā balstās uz mākslīgā intelekta risinājumu attīstību.

Plašāku informāciju par uzņēmumu var iegūt tīmekļa vietnē www.webhelp.com

Uzņēmuma kontaktinformācija:

Jānis Misāns, “Webhelp Latvia” izpilddirektors +371 67224437 janis.misans@webhelp.com

Ida Naper, Ziemeļvalstu komunikāciju direktore +4793673123 ida.naper@webhelp.com