Ūdens resursu izmantošana un to taupīšanas iespējas. Infografika

Ūdens resursu ziņā Latvija ir viena no bagātākajām valstīm Eiropā. Tomēr dabas resursi nevar atjaunoties tik ātri, kā mēs tos patērējam. Visām lietām ap mums ir savs ūdens ekvivalents. Latgales plānošanas reģions Latvijas- Krievijas pārrobežu sadarbības programmas 2014. -2020.gadam projekta LV-RU-003 “Tīrs ūdens programmas reģioniem” (Pure Water) ietvaros ir izstrādājis infografiku par ūdens resursu izmantošanu un to taupīšanas iespējām.

Šī publikācija ir sagatavota ar Latvijas-Krievijas pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020.gadam finansiālu atbalstu. Par tās saturu pilnībā atbild Latgales plānošanas reģions un tā var neatspoguļot Programmas, Programmas dalībvalstu Latvijas un Krievijas, kā arī Eiropas Savienības viedokli.

Vai tu zini, cik ūdens nepieciešams, lai izgatavotu vienu puslitra pudeli vai vienu kokvilnas T-kreklu? Un kādi ir ūdens taupīšanas veidi? Atbildes uz šiem jautājumiem un daudz citu interesantu faktu par ūdens izmantošanu un taupīšanu varēsi uzzināt infografikā. Skati zemāk vai www.youtube.com/watch?v=L4xp4swwlWI

Aicinām ikvienu atcerēties, ka ūdens ir mūsu viena no svarīgākām dabas bagātībām- sargāsim un taupīsim to!