Tiešsaistes seminārs: Attālinātā darba un komunikācijas etiķete

2021.gada 9.decembrī no plkst. 9:00-11:00 Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrs rīko tiešsaistes semināru “Attālinātā darba un komunikācijas etiķete”.

Komunikācijas etiķete un protokols, iespējams, nekad nav bijuši tik svarīgi kā strādājot attālināti. Šodien mūsu teiktais, rakstītais un darītais kļūst redzams un pieejams praktiski ikvienam, pārpratumi un neērtas situācijas nav atsaucamas un šī informācija neizdzēšami paliek tīmeklī. Mūsu pēdas tīmeklī veido ne tikai mūsu pārstāvētās institūcijas, pilsētas, novada un valsts reputāciju, bet, galvenokārt mūsu pašu tēlu. Šajā nodarbībā diplomātijas speciālista vadībā uzzināsim, kā veidot komunikāciju viegli un dabiski, kā atcerēties dažādas praktiskas etiķetes un protokola nianses, kā palikt atmiņā uzstāšanās laikā un, kā neapjukt neparedzētās situācijās. Aplūkosim arī galvenos pamatelementus strādājot ZOOM vidē, runāsim par epastu etiķeti un diskutēsim par efektīvāko attālinātās strādāšanas stilu.

Semināra vadītājs:

Andris Arhomkins, komunkācijas un attiecību veidošanas pasniedzējs, diplomātijas speciālists ar vairāk kā piecpadsmit gadu darba pieredzi strādājot ASV, Baltijas valstīs, Tuvajos Austrumos un Āzijā.

Mērķauditorija:

Latgales reģiona  pašvaldību, to iestāžu un kapitālsabiedrību darbinieki, kā arī uzņēmēji.

Darba valoda: Latviešu.

Reģistrēties šeit.