“Stunde Latgolys laivā” viesosojas uzņēmīgā Agnese Irbe – serumnīcas “Dzīvie” dibinātāja

2021.gada 4.novembrī Facebook tiešraidē aicinājām pievienoties raidījuma “Stunde Latgolys laivā” norisei. Raidījumā viesojās Agnese Irbe – uzņēmēja, kura tepat Latgalē, Sēlijas pusē pamazām veido ko ļoti pārsteidzošu un unikālu – serumnīcu “Dzīvie”, kur top augu un ziedu serumi – Dzīvie serumi un kur drīzumā būs gaidīts ikviens, lai ļautos serumu gatavošanai un dabas apskāvieniem!

Kas ir šie burvīgie augu un ziedu serumi un ko tie dara mūsu ādai un labsajūtai – par to vairāk uzzināsiet raidījum video ierakstā! Jāpiemin, ka serumnīca “Dzīvie” ir pirmie, kas Latvijas kosmētikas tirgū piedāvā svaigus augu un ziedu serumus ādas kopšanai, laužot priekšstatu par to, ka uz sejas ir jāklāj kosmētikas krēms.
Kā sarunas laikā stāsta Agnese: “Izglītojusies esmu psiholoģijas jomā, taču savā profesijā nekad neesmu strādājusi. Daudz laika pavadīts jaunu produktu izstrādē. Kosmētikā esmu četrus gadus. Mana pieredze ir saistīta ar industriālo kosmētiku. Šajā procesā man nebija iespējas pašai iesaistīties tik dziļi, kā tagad, kad serumus gatavoju pati, savām rokām. Tas ir pavisam kas cits. Es teiktu tie ir divi dažādi virzieni – industriālā kosmētika un pavisam maza, roku darba serumnīca. Katrs no modeļiem paģērē savas ambīcijas. Mana mazā serumnīca saistās tikai ar maniem sapņiem un sajūtu par to, ko mums sievietēm šajā laikā un vietā vajadzētu – augus, dabīgus aromātus, ēterus, harmoniski, rituāli, mierpilni, izjusti, jutekliski, dvēseliski….tie ir atslēgas vārdi par šā brīža sajūtām.”
Bet kas tad ir šie brīnumainie serumi?
Tie ir unikāli, padziļinātas iedarbības augu un ziedu serumi Tavai ādai&šūnām, kas aizstās krēmu. ​To pamatā ir vērtīgā BIO alvejas sula, augu eļļas, macerāti /izvilkumi, ārstniecības augu ekstrakti, vitamīni un augu ēteri. Serumiem ir gaistošs, dabīgs augu, ziedu aromāts. Nesatur krāsvielas, sintētiskus aromātus, konsistences uzlabotājus. Serumiem netiek pievienots ūdens, satur tikai aktīvās vielas. Tie netiek karsēti, lai saglabātu visas vērtīgās vielas. Serumi tiek pagatavoti tikai pēc pasūtījuma saņemšanas, līdz ar to ir radīti konkrētam cilvēkam un ir svaigi!
Raidījuma video:

Sarunu vada remigrācijas koordinatore Latgalē Astrīda Leščinska!
Raidījumu cikls “Stunde Latgolys laivā” top sadarbībā ar sociālo mediju “LAIVA” un Latgales plānošanas reģionu.

Raidījuma sākums 18.00 UK, 20.00 LV.
Saruna notiek latgaliski un latviski.
www.facebook.com/es.atgriezos.latgale
www.facebook.com/medijslaiva
www.dzivie.lv
www.facebook.com/Dzivie