“Stunde Latgolys laivā” viesosojas kafijas grauzdēšanas meistars Oskars Maculevičs no “KUUP coffee”

2021.gada 7.oktobrī facebook tiešraidē notika raidījums “Stunde Latgolys laivā”. Šoreiz viesos aicinājām rudenīgo noskaņu tik labi papildinošā dzēriena – kafijas – grauzdēšanas un pagatavošanas meistaru Oskaru Maculeviču no nu jau Latgalē populārās kafijas grauzdētavas: “KUUP coffee”.

“Mēs esam mazi, bet patiesi. Ja kaut ko darām paši, tad no sirds. Mums rūp cilvēki, un cilvēki dzer kafiju” – tā sevi uzņēmuma mājaslapā raksturo KUUP COFFEE. Kā atzīmē Oskars, KUUP komandas vadītājs,- “Kafijas pasaulē Latgale nav parādījusi savu garšu un aromātu. Latgale ir patiesa, sirsnīga un silta. KUUP kafija ir silta – mēs no sirds gatavojam labu kafiju patiesiem cilvēkiem. Mums rūp cilvēki, un cilvēki dzer kafiju. Mums rūp, kādu kafiju dzer cilvēki, tāpēc mums ir kvalitātes standarti. Mēs esam par draugiem. Kafijas cienītājs ir draugs. Draugs tiek pie kafijas – kafejnīcā, braucot ar auto, mājās – kafija ir blakus dažādos notikumos”.

Aicinām iepazīt tuvāk KUUP piedāvāto produkciju un raidījuma laikā uzzināt, kāda nozīme kafijas grauzdēšanas mākslā ir Malnajam Ontonam, Pynaklu Juram un Jezupa Etiopejis sapņam. 😊

Raidījuma video ieraksts:

Sarunu vada remigrācijas koordinatore Latgalē Astrīda Leščinska!

Raidījumu cikls “Stunde Latgolys laivā” top sadarbībā ar sociālo mediju “LAIVA” un Latgales plānošanas reģionu.

Raidījuma sākums 18.00 UK, 20.00 LV.
Saruna notiek latgaliski un latviski.

www.facebook.com/es.atgriezos.latgale
www.facebook.com/medijslaiva
www.kuup.lv
www.instagram.com/kuup_coffee/
www.facebook.com/KUUPCOFFEE/