Raidījumā “Stunde Latgolys laivā” viesosojas uzņēmēji, kuri savu biznesa ideju izlolojuši ārvalstīs, bet īstenojuši Preiļos – Inese un Valdas Martinkus

23.septembrī facebook tiešraidē aicinām noskatīties raidījumu “Stunde Latgolys laivā”. Šoreiz pie mums viesojas Inese un Valdas Martinkus, kuri, atgriezušies uz dzīvi Preiļos, īstenojuši savu izloloto biznesa ideju un atvēruši mājīgu vasaras  sezonas terasi – pludmales kafejnīcu “Pampūkas”.

Ikviens, kurš kādreiz vasaras sezonā ir devies uz Preiļiem un nolēmis aplūkot Preiļu muižas kompleksu un parku vai paviesoties mājīgajā Preiļu pludmalē, nevarētu paiet garām jaukajai, moderni iekārtotajai terasei – pludmales kafejnīcai “Pampūkas”, kur pasniedz ne vien garšīgākās plānās pankūkas, bet arī nu jau par brendu kļuvušo “Preiļu siera” čedara saldējumu, Preilenes siera kūku vai grāfu Borhu kūciņas un citus visā Latgalē izslavētus gardumus. Tas viss ir tapis, pateicoties remigrantes Ineses un viņas vīra Valdas idejām, kuras sākotnēji izlolotas, esot ārvalstīs un pamazām īstenotas, atgriežoties Latgalē!

Sarunu vada remigrācijas koordinatore Latgalē Astrīda Leščinska!
Raidījumu cikls “Stunde Latgolys laivā” top sadarbībā ar sociālo mediju “LAIVA” un Latgales plānošanas reģionu.

Raidījuma video ieraksts:

Raidījuma sākums 18.00 UK, 20.00 LV.
Saruna notiks latgaliski un latviski.

www.facebook.com/es.atgriezos.latgale
www.facebook.com/medijslaiva
www.facebook.com/pampukas
#medijslaiva
#esatgriezoslatgale
#stundeLatgolyslaivā
#Latgalesplanosanasregions
#remigracija
#pludmaleskafejnicapampukas