Raidījumā “Stunde Latgolys laivā” viesosies “Latgolys šmakovkys” dedzinotovys saimnieks Jānis Krivtežs!

2021.gada 19.augustā facebook tiešraidē aicinām noskatīties raidījumu “Stunde Latgolys laivā”. Šoreiz viesos uzņemsim Jāni Krivtežu, kurš ir izslavētās “Latgolys šmakovkas” dedzinātavas (darītavas) saimnieks.

“Latgolys šmakovkas” dedzinātava atrodas ar vēsturiskiem stāstiem apvītajā Malnavas muižas teritorijā un tā ir lielākā šmakovkas dedzinātava Latvijā. Te var gūt īstas emocijas, izklaidi un kolektīvu kopības sajūtu, ko sniedz atraktīvais saimnieks Jānis Krivtežs.

Apmeklējot šmakovkas dedzinātavu, apskatei tiek piedāvāta Latgolys šmakovkys dadzynuotova un degustācijas, papildus tam iespējams izzināt Malnavas muižas parka noslēpumus, Otrā pasaules kara bunkuru apskate. Kā arī – ir iespēja iegādāties īstus latgaliešu stipros dzērienus: pieejama Latgolys “Īsola”, “Ūzula”, “Casnāgu spridzeklis” šmakovka un “Dzierveņu ļiķers”. Kā arī iespējams pieteikt kokteiļu meistarklasi – atraktīvais saimnieks tās laikā iemācīs gatavot Mohito jeb “Šmohito” un “Pīna ar ladu” jeb PinaColada kokteiļus latgaliešu gaumē! Un pēc visa piedzīvojuma tiek piedāvātas arī nakšņošanas iespējas interesantos glempinga apartamentos!

Sarunu vadīs remigrācijas koordinatore Latgalē Astrīda Leščinska!

Raidījumu cikls “Stunde Latgolys laivā” top sadarbībā ar sociālo mediju “LAIVA” un Latgales plānošanas reģionu.

Raidījuma sākums 18.00 UK, 20.00 LV.

Saruna notiks latgaliski un latviski.

www.facebook.com/es.atgriezos.latgale

www.facebook.com/medijslaiva

www.facebook.com/latgolyssmakovka

www.latgalessmakovka.lv/