Raidījumā „Stunde Latgolys Laivā” viesojās Igors Nikitins

Šī gada 18. martā raidījumā „Stunde Latgolys Laivā” viesojās Igors Nikitins, uzņēmīgs, izdomas bagāts remigrants, kurš atgriezies Latgalē, ir izveidojis savu biznesu. Rēzeknē atvēris vasaras kafejnīcu „Fresh terase” un Iggi bārs un karbonādes.

Sarunas gaitā Igors mūs iepazīstina ar savu stāstu par to, kāpēc ir aizbraucis, ko darījis ārzemēs un kāds ir bijis ceļš mājup – atpakaļ uz Latgali. Uzņēmējs dalās pieredzē un sajūtās, kā ir uzsākt biznesu Latgalē, kas viņu iedvesmo ikdienā neizdegt, kā arī par jaukajiem brīžiem, kas ir pavadīti darbojoties mājās. Dalās pieredzē, kā ir nonācis līdz idejai par kafejnīcu un kabeļu veikparka atvēršanu Rēzeknē. Igors arī pastāsta, ko piedāvā kafejnīcas, spilgtākos brīžus par sadarbībām ar pašvaldību, māksliniekiem, kas uzstājušies „Fresh terase”, kā arī par foršajiem apmeklētājiem un labajiem vārdiem, ko ir teikuši viesi.

Saņēmis „Latgales reģiona uzņēmēju gada balvu 2019” nominācijā „Gada uzņēmīgākais remigrants Latgalē”.

Igors mūs iedvesmo nebaidīties, meklēt un izmantot sniegtās iespējas, kā arī darīt lietas, kas sagādā prieku.

Kontakti: www.facebook.com/freshterase

Sarunu vadīja remigrācijas krustmāte Latgalē Astrīda Leščinska. Raidījums tapis sadarbībā ar Latgales plānošanas reģionu un diasporas sociālo mediju “LAIVA”.