SIF provizoriskie projektu konkursu iesniegšanas termiņi 2021.gadam

Ir ideja, kas palīdzētu stipru un saliedētu Latvijas sabiedrību? Domājot par laicīgu darbu plānošanu projektu iesniedzējiem, Sabiedrības integrācijas fonds ir izveidojis provizorisko grafiku, kādā laika posmā būs iespējams pieteikties 2021.gada konkursiem. Aicinām tuvāk iepazīties ar to, lai izvērtētu, kurš konkurss būtu visatbilstošākais, lai saņemtu atbalstu idejas realizēšanai, kā arī varētu ieplānot laiku projektu pieteikumu izstrādei.

Informējam, ka konkursa nolikumi pirms katras projektu pieteikumu kārtas tiek izvērtēti, vai atbilst noteiktajām nozares politikas prioritātēm un esošai situācijai valstī, tāpēc konkursu nolikumu pilnveides un saskaņošanas process var ietekmēt nosacījumus un provizoriskos projektu pieteikumu iesniegšanas termiņus.

2021.gada plānotajos konkursos tiks saglabāti priekšnosacījumi, kuri veiksmīgi ir adaptēti iepriekšējos gados, tādējādi pirmo iespaidu par konkursu mērķiem un projektu iesniedzējiem iespējams gūt no iepriekšējo gadu projektu dokumentācijas.

Ņemot vērā valstī pieņemtos drošības pasākumus Covid-19 izplatības samazināšanai, arī 2021.gadā projektu iesniegumus un atskaites aicinām iesniegt tikai elektroniski.

Sevis interesējošu jautājumu vai neskaidrību gadījumā, ir iespējams saņemt konsultāciju, rakstot pasts@sif.gov.lv.

*Konkurss diasporas un Latvijas bērnu kopīgām nometnēm var tikt atcelts saistībā ar Covid-19 ierobežošanas pasākumiem.