Pieejams finansējums sadarbībai ar ASV

Biedrības, bezpeļņas organizācijas un izglītības iestādes, plānojot ASV vieslektora vai eksperta vizīti Latvijā laikā no 2022. gada janvāra līdz 2022. gada septembrim, aicinātas pieteikties BAFF Baltijas-Amerikas Dialoga programmas sniegtajam finansējumam.

Jebkuras jomas nevalstiskās organizācijas, biedrības un izglītības iestādes var piesaistīt finansējumu ASV speciālista vizītes organizēšanai un uzturēšanās izdevumu segšanai. Pieejamais finansējums projektam ir līdz 10 000 ASV dolāru. ASV speciālists var tikt piesaistīts kā pasākuma galvenais eksperts vai arī kā viens no vairākiem runātājiem.

Programmas galvenais mērķis ir lietderīgu zināšanu ieguve no ASV, kuras būtu pielietojamas Latvijas dažādu nozaru un jomu sakārtošanai, attīstībai un zināšanu apmaiņai.

Pieteikties Baltijas-Amerikas Dialogs programmas finansējumam var līdz 2021. gada 1. septembrim, nepieciešamos dokumentus iesniedzot elektroniski fonda mājaslapā

balticamericanfreedomfoundation.org/programs-awards-dialogue/

Dalība Baltijas-Amerikas Brīvības Fonda stipendiju programmās ir bezmaksas, stipendiātus izvēloties konkursa kārtībā. Baltijas-Amerikas Brīvības Fonds darbojas Baltijas valstīs kopš 2010. gada rudens. Fonda misija ir stiprināt saikni starp ASV un Igauniju, Latviju un Lietuvu, īstenojot izglītības un apmaiņas programmas, kas vērstas uz ekonomisko izaugsmi un demokrātisko procesu attīstību.

Papildu informācija: Ilze Bembere, BAFF programmas Latvijā, ibembere@ciee.orgwww.BalticAmericanFreedomFoundation.org