Paplašina iedzīvotāju iespējas vakcinēties pret Covid-19

Vakcinācija pret saslimstību ar Covid-19 Latgalē:

Izbraukuma vakcinācija Rēzeknes novadā un atvērts vakcinācijas punkts t/c “Ditton” Daugavpilī

 Šonedēļ notiks divas izbraukuma vakcinācijas pret Covid-19 Rēzeknes novadā, kā arī atveras vakcinācijas punkts Daugavpils tirdzneicības centrā “Ditton”.

Sadarbībā ar Rēzeknes novada pašvlacību 29. junijā notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19 Rēzeknes novadā. Uz vakcināciju īpaši tiek aicināti pieteikties seniori un iedzīvotāji, kam pašu spēkiem nav iespējas nokļūt līdz tuvākajam liela mēroga vakcinācijas centram Rēzeknē vai Daugavpilī. Vakcinācija Rēzeknes novadā ir paredzēta visiem iedzīvotājiem, bet īpaši aicinām pieteikties seniorus un iedzīvotājus ar hroniskām slimībām, kam pašu spēkiem ir grūtības nokļūt līdz tālākiem vakcinācijas punktiem:

  • no pulksten 10:00 – 18:00 Kaunatas tautas namā, adrese: Rāznas iela 14, Kaunata, Kaunatas pagasts, Rēzeknes novads, tālrunis pieteikumiem: 29357595;
  • no pulksten 10:00 – 18:00 Dricānu pagasta kultūras namā, adrese: Pagastmāja, Dricāni, Dricānu pagasts, Rēzeknes novads, tālrunis pieteikumiem: 29113368.

Izbraukuma vakcinācijā 29.06. tiks nodrošinātas otrās Pfizer devas tiem, kas tika savakcinēti 03.06., bet citiem iedzīvotājiem, kas vēlas vakcinēties, būs iespēja vakcinēties ar Johnson&Johnson vakcīnu Janssen. Šīs vakcīnas priekšrocība ir tā, ka nepieciešama tikai viena vakcīnas deva. Saņemot Janssen vakcīnu, aizsargājoša ietekme sākas jau pēc 14 dienām kopš vakcīnas saņemšanas.

No šodienas, 28.jūnija, katru darba dienu no plkst. 10:00 līdz 20:00 ir iespējams saņemt vakcinācijas pakalpojumu arī Daugavpils tirdzniecības centrā “Ditton”. Vakcinācijas punktā iedzīvotāji varēs izvēlēties Pfizer, Moderna vai Janssen vakcīnas. Vakcinācijas puntkos lielveikalos ir iespēja saņemt pakalpojumu gan bez iepriekšējā pieraksta, gan iepriekš piesakot savu vizīti manavakcina.lv vai 8989.

Turpina darbu arī liela mēroga vakcinācijas centri – Rēzeknē Latgales vēstniecībā “Gors”, Daugavpilī – sporta kompleksā Parādes 7 un Daugavpils kultūras pilī. Pieteikšanās uz vakcinācijas pakalpojumu – manavakcina.lv vai 8989.