LIAA aicina pieteikties apmācībām “Ceļvedis tava viedā biznesa izveidei”

“Ceļvedis tava viedā biznesa izveidei” ir intensīva bezmaksas apmācību programma tiešsaistē, pēc kuras pabeigšanas interesenti zinās, kā veidot un vadīt savu deep-tech uzņēmumu!

Tā būs intensīva, piecu nedēļu mācību programma par tehnoloģisku jaunuzņēmumu izveidošanu un attīstīšanu to agrīnajā stadijā, kuru LIAA organizē jau trešo reizi, ņemot vērā lielo pieprasījumu un pozitīvās dalībnieku atsauksmes.

Sešās meistarklasēs būs iespēja mācīties no ārvalstu un vietējiem vadošajiem “dziļo tehnoloģiju” uzņēmējdarbības jomas ekspertiem. Apmācības nodrošina Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA), Rīgas biznesa skola (RBS) un Latvijas zinātnes komercializācijas platforma “Commercialization Reactor”.
Mācību periods: 07.09.2021.-07.10.2021.
Aicinām reģistrēties nodarbinātos, pašnodarbinātos un šobrīd nenodarbinātos pieaugušos; maģistrantūras pēdējo kursu studentus un augstskolu absolventus ar darba vai uzņēmējdarbības pieredzi, kas vēlas nākotnē dibināt un attīstīt savu tehnoloģiju uzņēmumu.
Absolventi, kuri veiksmīgi pabeigs programmu, saņems kopīgu LIAA, RBS un “Commercialization Reactor” sertifikātu.
Mācības tiek īstenotas Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektos Inovāciju motivācijas programma un Tehnoloģiju pārneses programma.
Plašāka informācija un reģistrācija ŠEIT.
Darba valoda – angļu.
Tiešsaistes platforma – ZOOM.
Dalībnieku skaits ir ierobežots. Neatliec, piesakies jau tagad!
Pietiekšanās termiņš: 05.09.2021.