Lamur flowers – mazs, bet ļoti skaists bizness

2021.gada 26.augustā viesos aicinājām Jeļenu Golovnevu, lai raidījumā “Stunde Latgolys laivā” uzzinātu par iespaidīgā lielformāta ziedu un dekorāciju zīmola “Lamur flowers” rašanos, attīstību un nākotnes plāniem.

“Lamur flowers” piedāvā Latvijā salīdzinoši jaunu un neparastu dekorēšanas veidu –  ziedu kompozīcijas un interjera priekšmetus lielformāta ziedu formā no inovatīviem materiāliem. Dekorācijas veidotas no termoizturīgiem materiāliem, kas ilgtermiņā nemaina savu izskatu un saglabā formu vairākus gadus. Produktu klāstā ir lielformāta ziedi, to kompozīcijas, arkas, kuras var izmantot foto stūriem pasākumos, ziedu lampas, lielformāta spārni un citi. Kā atzīst pati Jeļena – gala produkts vienmēr ir atkarīgs no klienta vēlmēm – dekors var būt dažāda izmēra, kā arī pieejama plaša krāsu izvēle.

Taujāta, kā Lamur Flowers darbi sasniedz savus klientus, Jeļena pastāstīja, ka ar lielāko prieku sūta produktus uz dažādām pasaules malām un veido ilgtermiņa, veiksmīgu sadarbību ar partneriem. Protams, sūtīšana kļūst sarežģītāka, kad ir jāiepako liela izmēra ziedi vai dekorācijas, tomēr Jeļena apgalvo – ar laiku esam iemācījušies visu rūpīgi sagatavot un mūsu darbi ir ceļojuši uz Ameriku, Argentīnu, arī uz dažādām Eiropas valstīm.

Intervijas laikā Jeļena atzīst, ka viņu aizrauj cilvēku burzma un radošā gaisotne, līdz ar to periodiski tiek organizētas meistarklases par lielformāta ziedu veidošanas mākslu un to burvestību, kas norisinās arī tiešsaistes vai video formātā, līdz ar to var sasniegt jebkuru interesentu jebkurā pasaules vietā.

Kādu brīdi savā dzīvē Jeļena strādājusi arī ārzemēs – Anglijā, bet vienmēr zinājusi, ka tur nepaliks. Un tā galu galā abi ar draugu atgriezušies dzimtenē un mēģinājuši rast sev nodarbošanos šeit pat Latgalē, Balvos. Un tas Jeļenai lieliski izdevies – neviens nepaliek vienaldzīgs, redzot Lamur flowers darinātos lielformāta ziedus, dekorācijas vai lielformāta spārnu kostīmus!

Ka atzīst Jeļena: “Mana vislielākā šī brīža atziņa -, ka nav jāmeklē skaistu dzīvi “kaut kur”, jau ”saknē” tā ir skaista. To vienkārši vajag ieraudzīt un saprast, ka te, mājās, ir vislabāk. Ar šo atziņu mazajā pilsētā Balvi radās dekorēšanas studija “Lamur flowers”, no kuras logiem varam novērot burvīgu dabas ainavu un realizēt klientu projektus. Vieta, kur tiek iesākti jauni stāsti, satikti burvīgi un radoši cilvēki. Mēs paši veidojam savu dzīvi! Radot un darot!”.

Sarunu vadīja remigrācijas koordinatore Latgalē Astrīda Leščinska!
Raidījumu cikls “Stunde Latgolys laivā” tapis sadarbībā ar sociālo mediju “LAIVA” un Latgales plānošanas reģionu.

www.facebook.com/es.atgriezos.latgale
www.facebook.com/medijslaiva
www.facebook.com/lamurflowers
www.lamurflowers.lv