Inficēto skaits Rēzeknē turpina samazināties

Pēdējās 14 dienās ar Covid-19 inficēto skaits Rēzeknē turpināja samazināties, un uz 25. janvāri tās bija 306 personas, kas ir zemāks rādītājs nekā pagājušajā nedēļā, kad saslimušo skaits bija sasniedzis 469.

Rēzeknes pilsētas domes administrācijas ēkā pagājušās nedēļas laikā jauni saslimšanas gadījumi nav konstatēti. Darbs iespēju robežās turpinās attālināti.

Sociālajā dienestā un tā struktūrvienībās jauni inficēšanās gadījumi nav konstatēti, bet vairākas personas turpina ārstēties: 1 administrācijas darbinieks, 1 Aprūpes mājās biroja darbinieks, 1 Pensionāru sociālo pakalpojumu centra klients, 5 Patversmes darbinieki un 8 klienti.

Sporta pārvaldē pagājušajā nedēļā konstatēts 1 inficēšanās gadījums administrācijā un 1 Rēzeknes bērnu-jaunatnes sporta skolā.

Karantīnā vai pašizolācijā atrodas 27 Rēzeknes slimnīcas darbinieki (17 saslimuši, 10 kontaktpersonas).

SIA “Rēzeknes satiksme” informēja, ka uzņēmumā ir viena kontaktpersona. SIA “Rēzeknes ūdens” divi darbinieki no 25. janvāra atrodas pašizolācijā kā kontaktpersonas. SIA “ALAAS” darbinieku kolektīvā ir divas saslimušās personas, kas atrodas pašizolācijā. Savukārt SIA “Rēzeknes siltumtīkli” jauni gadījumi nav konstatēti, visi 6 iepriekš inficētie darbinieki ir izveseļojušies, bet viena kontaktpersona atrodas karantīnā.

Lai arī saslimšanas gadījumu skaits samazinās, Rēzeknes pašvaldība iedzīvotājus aicina turpināt ievērot ierobežojumus un iedzīvotājus vērsties pašvaldībā un tās pakļautībā esošajās iestādēs attālināti. Speciālistu kontaktinformācija pieejama sadaļā “Kontakti”.