Diasporas uzņēmēju kopiena #esiLV aicina piedalīties pirmajā virtuālajā Eiropas tīklošanās pasākumā

Diasporas uzņēmēju kopiena #esiLV aicina ikvienu uzņēmēju un radoši varošu cilvēku piedalīties pirmajā virtuālajā Eiropas tīklošanās pasākumā, kas notiks 21.01.2021. Tā mērķis ir apzināt Eiropā dzīvojošos Latvijas uzņēmējus un citus aktīvos cilvēkus, lai sniegtu atbalstu, veicinātu kontaktu un pieredzes apmaiņu, kā arī radītu bāzi auglīgām diskusijām un savstarpējai sadarbībai.

Katram pasākuma dalībniekam tiks dota iespēja, lai iepazīstinātu ar sevi, pastāstītu par piedāvātajiem produktiem vai pakalpojumiem, izteiktu savas vēlmes saistībā ar sadarbību un nepieciešamo atbalstu. Kā pievienotā vērtība notiks Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) biznesa pirmsinkubācijas un inkubācijas programmu (PINK un INK) prezentācija. Plānots, ka 2021. gadā PINK notiks tiešsaistē un šajā 6mēnešu bezmaksas apmācību programmā varēs piedalīties diasporas pārstāvji un reemigranti, kuriem ir Latvijā īstenojamas biznesa idejas.
Pasākums norisināsies virtuāli, ZOOM platformā, šā gada 21. janvārī plkst. 20.00(pēc Latvijas laika!). Lai e-pastā saņemtu saiti uz ZOOM, lūgums pieteikties šeit norādītajā biļešu sadaļā ej.uz/f5mp līdz 2021. gada 20. janvārim!
Tā kā Zoom platformā vietu skaits ir ierobežots, tiem, kuri vairs nevarēs iegādāties piekļuvei bezmaksas biļetes, būs iespēja noskatīties atskata video ELA un esiLV Youtube kanālos un noklausīties esiLV podkāstu. Informācija būs arī šeit, FB grupā @esiLVkopiena.
Tīklošanos organizē “Ekonomiskā Sadarbība un Investīcijas Latvijai” (#esiLV), kas veidota kā ārvalstīs darbojošos Latvijas izcelsmes uzņēmēju un nozares profesionāļu un organizāciju kopiena pieredzes apmaiņai un biznesa partnerību veidošanai.
Sīkāka informācija: esiLV@latviesi.com. Sadarbība un savstarpējs atbalsts ir latviešu uzņēmēju nākotne!

Raidījumā Globālais latvietis.21 gadsimts uzklausām uzņēmēju pieredzi par savstarpējo sadarbību, tīklošanās iespējām un atbalsta punktiem. Stāsta uzņēmēja un Dienvidzviedrijas latviešu biedrības vadītāja Ilze Spīgule-Buijtenvega (Bautenvega), uzņēmēja un Latviešu biedrības Turcijā vadītāja Skaidrīte Dzene, zvērināts advokāts, juridisko pakalpojumu sniedzējs Vācijā Arnis Drille un uzņēmēja no Dānijas Anda Dīrlunda-Parbste (Dyrlund-Parbst).

Raidījumu klausieties šeit:  globalais-latvietis-21-gadsimts/uznemeju-pieredze-savstarpeja-sadarbiba-tiklosanas-iespejas

Ziņa pārpublicēta no portāla LATVIJAS SABIEDRISKIE MEDIJI  LSM.LV

Globālais latvietis. 21. gadsimts