Biedrība “Jaunvide” uzsākusi jaunu projektu kapacitātes stiprināšanai

Organizācija “Jaunvide” uzsākusi projekta “Speram soli uz priekšu” īstenošanu. Tādēļ biedrības jaunieši aicina visus uz projekta atklāšanas “ballīti” līgo noskaņās tiešaistē 23. jūnijā plkst. 17.00 sociālās tīklošanās vietnē Facebook (facebook.com/jaunvide). Pasākuma laikā  bū siespēja iepazīties ar organizācijas biedriem, projekta aktivitātēm, finansētājiem, plānotajiem rezultātiem un iesaistītajiem ekspertiem.

Projekta “Speram soli uz priekšu” (Nr. AIF/2021/IK/13) mērķis ir, vairojot biedrības “Jaunvide” cilvēkresursu spējas un uzlabojot vadības procesus, veicināt organizācijas attīstību efektīvākai tās mērķu sasniegšanai. Projektu finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”, kopējais finansējums – 11710,19 euro.

Projekta laikā no 2021. gada jūnija līdz 2023. gada janvārim biedrības komanda izstrādās biedrības attīstības stratēģiju, apgūs un ieviesīs savā darbībā efektīvas vadības principus, kopīgi mācīsies biedrības pamatdarbības nodrošināšanai nepieciešamās zināšanas un prasmes, izplānos saimnieciskās darbības attīstības virzienus, rīkos saliedēšanās un komunikācijas uzlabošanas pasākumus biedriem un pieredzes apmaiņas tikšanos.

Biedrība “Jaunvide” ir pirms diviem gadiem dibinātu jaunu cilvēku organizācija, kas darbojas Vārkavas novadā. Tās galvenā nodarbošanās ir dažādu izglītības un kultūras pasākumu īstenošana jauniešiem. Biedrībā šobrīd darbojas 18 biedri, taču biedru skaits regulāri pieaug. Biedrība tika radīta ar mērķi iesaistīt vietējos jauniešus un citus novada iedzīvotājus dažādu iniciatīvu un neformālās izglītības, kultūras, vides un veselīga dzīvesveida aktivitāšu īstenošanā.

Vairāk par projekta aktualitātēm varēs uzzināt biedrības lapā (jaunvide.lv), kur regulāri tiks publicēta informācija par gaidāmajiem un jau notikušajiem pasākumiem.

 

  Projekta “Speram soli uz priekšu” vadītāja Dagnija Dudarjonoka, pasts@jaunvide.lv