Viļakas novada dome izsludina projektu konkursu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju īpašniekiem un apsaimniekotājiem

Viļakas novada dome 2020.gadā izsludina projektu konkursu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju īpašniekiem un apsaimniekotājiem Viļakas novadā.

Konkursa mērķis ir sekmēt un veicināt daudzdzīvokļu dzīvojamo māju koplietošanas telpu, ārējo norobežojošo konstrukciju remontu un piesaistīto zemesgabalu labiekārtošanu Viļakas novada teritorijā, atbalstot daudzdzīvokļu dzīvojamo māju apsaimniekotāju idejas un aktivitātes.

Aicinām projektu konkursā piedalīties daudzdzīvokļu dzīvojamo māju īpašniekus un apsaimniekotājus, kuri vēlas labiekārtot daudzdzīvokļu dzīvojamo māju koplietošanas telpas, remontēt ārējās norobežojošās konstrukcijas kā arī radīt pievilcīgus piesaistītos zemesgabalus.

Projektu pieteikumi no 2020.gada 01.jūlija līdz 2020.gada 20.jūlijam iesniedzami personīgi Viļakas novada domes Finanšu un grāmatvedības nodaļā (211.kab.), Abrenes ielā 26, Viļakā, Viļakas novadā, LV-4583..

Projekti ir jāīsteno no 2020. gada 01.augusta līdz 2020. gada 15.decembrim. Konkursa projektu realizācijai paredzētais kopējais finansējums no Viļakas novada pašvaldības budžeta ir 6000,00 EUR. Vienam projektam atbalsta summa nepārsniedz 1500,00 EUR. Projekta iesniedzējs nodrošina pašu finansējumu, kas ir ne mazāks kā atbalsta finansējums no pašvaldības. Pašu finansējums ir naudas līdzekļi.

Sīkāka informācija zvanot pa tālr. 64507219, rakstot uz ekonomists@vilaka.lv vai interesējoties Viļakas novada domes Finanšu un grāmatvedības nodaļā (211kab.).

Nolikums