VID tiešsaistes seminārs par grantu apgrozāmo līdzekļu plūsmai

Lai palīdzētu pārvarēt Covid-19 infekcijas otro izplatīšanās vilni, krīzes skartajiem uzņēmumiem un iedzīvotājiem – saimnieciskās darbības veicējiem ir pieejams vienreizējs valsts atbalsts – grants apgrozāmo līdzekļu plūsmas krituma kompensēšanai. Atbalsta izmaksu nodrošina Valsts ieņēmumu dienests (VID).

 Lai plašāk skaidrotu par iespēju uzņēmumiem un iedzīvotājiem, kas veic saimniecisko darbību, saņemt grantu apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai Covid19 krīzes laikā, VID šī gada 29. decembrī pl. 11.00 aicina piedalīties attālinātajā seminārā.

 Seminārā VID Nodokļu nomaksas veicināšanas pārvaldes Pievienotās vērtības nodokļa procesa vadības daļas vadītāja Inese Spirka stāstīs:

  • Kam un cik liels grants ir pieejams?
  • Kā pareizi iesniegt pieteikumu EDS?
  • Kādos gadījumos dīkstāves grantu nepiešķir?
  • Biežāk pieļautās kļūdas pieteikumos un kā no tām izvairīties?

Tiešsaistes seminārs būs skatāms šī gada 29. decembrī laikā no pl. 11.00 VID kontā sociālajā platformā “Facebook” un “Youtube”.

Piedalies seminārā un uzzini svarīgāko par iespēju uzņēmumiem un iedzīvotājiem, kas veic saimniecisko darbību, saņemt grantu apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai Covid19 krīzes laikā!

Aktuālā informācija par VID organizētājiem pasākumiem pieejama VID tīmekļvietnes www.vid.gov.lv sadaļā “Notikumu kalendārs”.

 

 

Informāciju sagatavoja:

VID Sabiedrisko attiecību daļa

Tālr. 67122668, 67122670

Talejas iela 1, Rīga, LV-1978

www.vid.gov.lv