Seminārs Balvos „Kā atrast savu nišu biznesā!”

2020.gada 23. oktobrī, lai sniegtu zināšanas kā profesionāli prezentēt un pārdot savu radīto produktu, ieskatu par pārdošanas procesa etapiem, tehniku un izmantojamiem rīkiem, no plkst.10.00 līdz 15.00 Balvu novada muzejā , (Brīvības iela 46, Balvi) notiks seminārs „Kā atrast savu nišu biznesā!”, kurā aicināti piedalīties topošie un esošie mājražotāji un Ziemeļlatgales uzņēmēji.

Lektors: Ilmārs Jargans – pieredzējis korporatīvo komunikāciju praktiķis un pasniedzējs ar aptuveni 20 gadu pieredzi. Vadījis korporatīvo komunikāciju AS “Olainfarm”, AS “Aldaris”, desmit gadus bijis AS “ABLV Bank” sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs. Vada oriģināli izstrādātus treniņus uzņēmumu darbiniekiem pārdošanas prasmē, klientu apkalpošanā klātienē un pa tālruni. Pasniedz RISEBA augstskolā akadēmiskos kursus “Reputācijas vadība”, “Reklāmas idejas izstrāde”, “Krīzes komunikācija” un citus. Maģistra grādi komunikāciju zinātnē un uzņēmējdarbības vadībā. Pieredze sava mājražošanas zīmola attīstīšanā.

Semināra tiks apskatītas šādas tēmas:

  • kā atrast savu unikalitāti. Kompromiss starp “sirdi” un “tirgu”
  • kā veiksmīgi pozicionēt sevi tirgū, ņemot vērā patērētāju vajadzības un konkurentu esamību (Roberta Dilta piramīda)
  • Ko grib pircējs? Kas viņam traucē? No kā viņš baidās? – kā to uzzināt
  • Atgriezeniskā saite – ne tikai klausīties, bet sadzirdēt
  • Kā radīt saistošu reklāmas ideju. Radošās tehnoloģijas
  • Nosaukums un logotips, kas palīdz biznesā. Kā to konstruēt. Veiksmīgie piemēri un kļūdas
  • Veiksmīgs iepakojums: būt atšķirīgam, bet nelauzt tradīcijas
  • “Ja man būtu lieks miljons”: kā izvērtēt mārketinga ieguldījumu lietderību

Seminārā daudz praktisku vingrinājumu sava biznesa idejas attīstīšanai, nosaukuma, logotipa un reklāmas izveidei.Papildus informācija, pieteikšanās – 26461435, gunta.bozoka@balvi.lv līdz 2020. gada 20.oktobrim.

Seminārs bez maksas – finansēts no Balvu novada pašvaldības dalības pārrobežu projektā “Not just books” (Ne tikai grāmatas – bibliotēkas uzņēmējdarbības veicināšanai), projekta numurs LV-RU-010.

Šī publikācija ir sagatavota ar Latvijas-Krievijas pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020.gadam finansiālu atbalstu. Par tās saturu pilnībā atbild Balvu novada pašvaldība un tā var neatspoguļot Programmas, Programmas dalībvalstu Latvijas un Krievijas, kā arī Eiropas Savienības viedokli.

logo032