Video saruna ar konkursa “Esi varūņs – palīc sātā” 1. vietas ieguvēju

Latgales plānošanas reģions ar mērķi veicināt bērnos izpratni par Latvijā un pasaulē notiekošajiem drošības pasākumiem ārkārtas situācijas laikā saistībā ar Covid 19 izplatības ierobežošanu, kā arī lietderīgi un radoši pavadīt pašizolācijas laiku ģimenē, organizēja radošo konkursu bērniem “Esi varūņs – palīc sātā”. Konkursam kopumā tika iesniegti 63 darbi. Piedalījās bērni no gandrīz visām Latgales pašvaldībām, kā arī diaspora – pieteikumi tika saņemti arī no Lielbritānijas un Īrijas. Plašu popularitāti konkurss guva arī Latvijas un pasaules mērogā – par to interesi izrādīja kā Latvijas mediji (LRT, LTV 1 u.c.), tā arī diasporas informatīvie kanāli.

Visi konkursā iesūtītie darbi (video, fotogrāfijas, prezentācijas) tika publicēti soc. tīkla Facebook lapā Es atgriežos Latgalē un galvenais vērtēšanas kritērijs – balsojums ar “like” atzīmi. Konkursam noslēdzoties, tika noskaidroti pirmo 3 vietu ieguvēji:

Plašāk par konkursu ŠEIT.

Pēc COVID-19 ierobežošanas piemērotajiem atvieglojumiem, mēs paciemojāmies pie Ludzas varoņa un mazliet aprunājāmies ar konkursa “Esi varūns – palīc sātā” 1. vietas ieguvēju Arti un viņa mammu Irinu.

Sarunu skaties video!

#esivarūņspalīcsātā

Iepazīstinām ar konkursa "Esi varūns – palīc sātā" 1. vietas ieguvēju Arti un viņa mammu Irinu 🤩📽 Mēs paciemojāmies pie Ludzas varoņa nu jau drošākos apstākļos un mazliet aprunājāmies! Sarunu skaties video ⬇

Posted by Es atgriežos Latgalē on Ceturtdiena, 2020. gada 16. jūlijs