Raiņa parks Rēzeknē piedzīvo pārmaiņas

Turpinās Rēzeknes Raiņa kultūras un atpūtas parka labiekārtošanas darbi un jau šobrīd notiek velo trases un āra trenažieru laukuma būvniecība, kas apmeklētājiem ļaus nodoties velo priekiem un sportiskām aktivitātēm brīvā dabā jau pavasarī.

Rēzeknes Pilsētvides un attīstības pārvaldes projektu vadītāja Krista Freiberga skaidro, ka šobrīd ir izveidots velo trases karkass, kuru nākamgad klās asfalta segums un trase būs gatava lietošanai, lai ikviens Rēzeknes pilsētas iedzīvotājs un viesis varētu izbaudīt velosipēdu, skrituļslidu, skrejriteņu braukšanas prieku.

Decembra sākumā Raiņa parkā tiks uzsākta arī betona skeitparka būvniecība, kas līdzšinējo skeitparka teritoriju pārvērtīs vēl kvalitatīvākā un interesantākā, kurā skeitparka elementi mīsies ar pilsētvides elementiem, kas šī sporta veida piekritējiem ļaus izbaudīt sportošanu vel daudzpusīgāk.

Bērnu rotaļu laukuma iekārtas šobrīd tiek demontētas, lai tās nomainītu pret jaunām Robīnijas koksnes iekārtām. Iepriekšējās bērnu rotaļu laukuma iekārtas līdz pavasarim tiks uzglabātas noliktavā, sakārtotas, pārkrāsotas un uzlabotas, lai pavasarī tās varētu pārvietot un uzstādīt pilsētas daudzdzīvokļu māju pagalmu teritorijās.

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs, Kārlis Pozņakovs