Preiļos darbību uzsāka boksa klubs “Boxclub 13Th Round”

WhatsApp Image 2020-09-28 at 11.39.08

25.septembrī Preiļos tika atklāts boksa klubs “Boxclub 13th round”, kas ir remigranta Raimonda Šņepsta izlolots sapnis. Bokss viņam ir 🥊 neatņemama dzīves sastāvdaļa, treniņi ir ikdiena.
Kā pa stāstīja jaunā kluba idejas autors :“Desmit gadus dzīvoju Monako, strādāju iekšlietu struktūrvienībā, kur fiziskai sagatavotībai bija svarīga loma. Pēc ilgiem gadiem prombūtnē dienests tika izdienēts un laiks bija doties uz dzimteni. Tā man bija ieplānots.”
Atgriezies Latvijā Raimonds rūpīgi izpētīja esošo sporta piedāvājumu klāstu Preiļos un saprata, ka viņa ideju par boksa klubu  gan bērniem, gan pieaugušajiem varētu veiksmīgi īstenot.
Viņš aktīvi meklēja telpas, pasūtīja inventāru, atjaunoja trenera sertifikātu, Preiļu novada domes Izglītības pārvaldē saskaņoja interešu pulciņa programmu, pats remontēja telpas –  paveikto darbu saraksts ir nebeidzams. Visu paveica pats un ne velti! Uz kluba atklāšanu ieradās gan pieaugušie, gan bērni, interese bija ļoti liela.
Izskatās, ka šī vieta kļūs par iemīļotu vietu Preiļu sporta cienītajiem.
2020.gada 2. oktobrī jau notiks pirmais treniņš:
 – plkst. 17.00 boksa treniņš notiks pusaudžiem (meitenēm un zēniem);
– plkst. 19.00 boksa treniņš notiks pieaugušajiem.
*  6-9 gadu jaunu zēnu un meiteņu vecākiem, kuri vēlas savus bērnus pierakstīt uz boksa nodarbībām ir jāsazinās pa tālruni 29171768.
Nākotnes plānu ir daudz. Kā pastāstīja Raimonds Šņepsts kluba telpas ir paredzētas arī fitnesa un jogas nodarbībām.
Sekojiet līdzi informācijai boksa kluba fb lapā Boxclub 13Th Round