Ielūdz uz starptautisku zināšanu apmaiņas pasākumu-diskusiju/SmartUP Accelerator

Aicinām piedalīties zināšanu apmaiņas tiešsaistes pasākumā, kas notiks

  1. septembrī no plkst. 10:00 līdz 12:30 LU Zinātnes departamenta īstenotā starptautiskā projekta “SmartUP Accelerator” ietvaros.

Pasākums jaunuzņēmējiem, biznesa atbalsta un citām organizācijām, kas sekmē zaļo un tīro tehnoloģiju un ilgtspējīga dzīves veida attīstību Baltijas jūras reģionā.

Lektori:

  • Maija ItkonenGold & Green dibinātāja un veiksmīga jaunuzņēmēja, kura no auzām un pākšaugiem radīja ilgtspējīgu augu proteīnu, ko pārdod vairāk nekā 10 valstīs, stāstīs par savu ceļu uzņēmējdarbībā un savu atbalstītāju lomu.
  • Katariina Helaniemi, no Fifty Years dalīsies pieredzē, kas gūta, atbalstot neskaitāmus jaunuzņēmumus ar ilgtspējīgas uzņēmējdarbības misiju.

    Pasākumā diskutēsim par to, kā  veidot kopīgu ekosistēmu Baltijas jūras reģionā, lai jaunuzņēmumi ar ilgtspējīgu misiju ne tikai izdzīvo, bet attīstās. Dalībniekiem tiks dota arī iespēja dalīties ar savu pieredzi un zināšanām darbā ar jaunuzņēmumiem un iegūt jaunus kontaktus no citu valstu organizācijām.

    Lai piedalītos pasākumā, lūgums iepriekš reģistrēties:  bit.ly/34rQpej (reģistrētie dalībnieki saņems papildu materiālus un nelielu priekšuzdevumu, kas palīdzēs labāk sagatavoties diskusijai).

    Pasākums notiks angļu valodā.

    www.smartupaccelerator.eu/calendar/international-skill-sharing-for-startup-ecosystem-actors/