Atbalsta instrumenti uzņēmējiem

2020.gada 21.februārī plkst.14:00 Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas Inženieru fakultātes 308.telpā (Atbrīvošanas aleja 115, k-4) norisināsies Rēzeknes Uzņēmēju biedrības organizētais seminārs ar Latvijas Eiropas Biznesa atbalsta tīkla EEN (Enterprise Europe Network) pārstāvjiem par:

  • Atbalsta iespējām tehnoloģiju, biznesa un projektu partneru meklēšanas jomās;
  • KET4CleanProduction mikrograntiem ražošanas modernizācijai;
  • Eiropas Savienības fondiem u.c. iniciatīvām.

EEN ir lielākais tehnoloģiju pārneses un biznesa sadarbības veicināšanas tīkls pasaulē, kas apvieno vairāk nekā 600 organizācijas vairāk nekā 60 valstīs, un kurā strādā aptuveni 3000 eksperti. Uzņēmumiem tas palīdz atrast biznesa sadarbības partnerus eksportam un importam, kā arī risināt tehnoloģiskas problēmas.

Pasākuma dalībnieki tiks informēti par EEN (Enterprise Europe Network) palīdzību tehnoloģiju, biznesa un projektu partneru meklēšanas jomās u.c. pakalpojumiem, kā arī par iespēju ražojošiem uzņēmumiem saņemt inovācijas vaučerus (KET4CleanProduction) sadarbībai ar galveno pamattehnoloģiju tehnoloģiju centriem (KET TC), lai modernizētu – padarītu videi draudzīgāku ražošanu. Tiks sniegts arī pārskats par pieejamām Eiropas Savienības fondu programmām u.c. aktuālām iniciatīvām palīdzībai uzņēmējiem.

Aicinām pievienoties gan uzņēmumu vadītājus, gan arī citus interesentus, kuri vēlas iegūt jaunas zināšanas par EEN sniegtajiem pakalpojumiem un citām atbalsta iespējām.

Savukārt plkst. 15.30 Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas pārstāvji iepazīstinās uzņēmējus ar RTA piedāvājumiem un atbalsta iespējām.

 

Dalība pasākumā ir bez maksas.

PROGRAMMA

14.00- Par EEN: atbalsts tehnoloģiju, biznesa un projektu partneru meklēšanas jomās;

14.30- KET4CleanProduction mikrogranti ražošanas modernizācijai;

14.50- Kafijas pauze;

15.00- Eiropas Savienības fondi u.c. iniciatīvas;

15.30- RTA piedāvājumi uzņēmējiem.