Aicina uz lauku labumu tirdziņu Balvos

14. novembrī Balvos, laukumā pie kultūras nama notiks tradicionālais lauku labumu tirdziņš.  Aicinām ikvienu apmeklēt tirdziņu, lai iegādātos dažādus lauku labumus un mājražotāju gardumus, sezonas augļus un dārzeņus, un amatniecības izstrādājumus no  zemniekiem, mājražotājiem un amatu meistariem!

Piedalīties aicinām vietējos zemniekus, amatniekus un mājražotājus ar pašu audzēto, ražoto produkciju!  Tirgotājiem pieteikšanās obligāta (līdz 11. novembrim)  Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrā: rakstot uz biznesacentrs@balvi.lv vai zvanot 26461435, 29272948.

Svarīgi! Ja situācija ar Covid-19 izplatību neuzlabosies un valstī tiks noteikti jauni ierobežojumi, tirdziņš var tikt atcelts! Lūgums sekot līdzi informācijai! Būsim atbildīgi! Ievērosim visus drošības un distancēšanās pasākumus!

Lauku labumu tirdziņus organizē Balvu novada pašvaldības Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrs.

Apmeklējot tirdziņu, aicinām būt atbildīgiem un ievērot 2 m distanci no citiem apmeklētājiem, nedrūzmēties, ievērot roku higiēnu, kā arī ieteicams lietot sejas maskas. Lūgums apmeklētājiem izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt tirdziņu, ja ir infekcijas slimības simptomi, jāievēro pašizolācija vai bijusi saskare ar Covid-19 slimnieku.