Rēzeknē notiks apmācības par Apvārsnis 2020 iespējām

2019. gada 24. janvārī Valsts izglītības attīstības aģentūras Nacionālais kontaktpunkts sadarbībā ar Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju aicina uz informatīvu semināru par iespējām piesaistīt finansējumu Eiropas Savienības pētniecības un inovācijas programmā Apvārsnis 2020. Seminārs norisināsies Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā un uz to ir aicināti visi interesenti no pētniecības institūcijām, uzņēmumiem un nevalstiskajām organizācijām.

Seminārā potenciālos projektu iesniedzējus informēs par iespējām iegūt programmas Apvārsnis 2020 finansējumu šādos programmas virzienos:

      • Marijas Sklodovskas-Kirī vārdā nosauktā programma;
      • Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas;
      • Nanotehnoloģijas, modernie materiāli, biotehnoloģija, progresīvā ražošana un pārstrāde;
      • Sociālās un humanitārās zinātnes.

Papildus būs iespēja noskaidrot jautājumus par dalību programmā, jauno Funding&Tenders portālu un partneru meklēšanu, kā arī par EURAXESS tīkla sniegtajām iespējām.

Par programmas Apvārsnis 2020 iespējām stāstīs Nacionālā kontaktpunkta eksperti – atbildīgie par konkrētiem virzieniem. Pēc prezentācijām varēs saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem un apspriest tālākās sadarbības iespējas.

Semināra norises laiks: 2019. gada 24. janvāris no plkst. 12.00 līdz 14.30

Vieta: Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija, RTA Inženieru fakultāte, 105. telpa, Atbrīvošanas aleja 115 / K-4, Rēzekne

Seminārs notiks latviešu valodā. Dalība pasākumā ir bez maksas. Aicinām līdz 20. janvārim semināram reģistrēties tiešsaistē.

Papildu informācija: www.viaa.gov.lv

Ieva Siliņa, VIAA nacionālā kontaktpunkta vecākā eksperte, E-pasts: ieva.silina@viaa.gov.lv, tālrunis: 67559495