Noslēgusies tiešsaistes darba diena “Darbs un karjera Latvijā”

NVA un EURES tīkla organizētā Eiropas tiešsaistes darba dienā “DARBS UN KARJERA LATVIJĀ” ir veiksmīgi noslēgusies. Piektdien visiem reģistrētajiem dalībniekiem (darba devējiem, darba meklētājiem, valsts iestāžu pārstāvjiem) tika nosūtītas aptaujas formas, kuras jānorāda pasākuma kopējais vērtējums. Dalību tiešsaistes darba diena ņēma arī Latgales plānošanas reģiona remigrācijas koordinatore Astrīda Leščinska.

Šobrīd Eiropas Komisijas platformā ir pieejami pirmie pasākuma statistikas dati. Pasākuma dienā mājas lapu apmeklēja 3847 UNIKĀLO LIETOTĀJU (5803 kopējais lietotāju skaits), notika 110 INDIVIDUĀLIE ČATI ar darba devējiem un tika nosūtītas 213 ZIŅAS PUBLISKAJĀ ČATĀ.

Platformā tika publicētas 1169 brīvas darba vietas, 492 DARBA MEKLĒTĀJI PIETEICĀS DARBA DEVĒJU REĢISTRĒTAJĀM VAKANCĒM un TIKA ORGANIZĒTAS 42 DARBA INTERVIJAS.

Pasākumam tik reģistrēti 994 darba meklētāji, 70 Latvijas uzņēmumi un 8 valsts iestādes.

Sirsnīgs paldies ik vienam no Jums par veltīto laiku, atsaucību un atbalstu mūsu idejas īstenošanā.

Kopā esam sasniegušu izcilus rezultātus un parādījuši visai Eiropai, ka arī Latvija var sasniegt tikpat lielisku rādītājus kā Vācija, kas pasākumu organizē ik gadu vairāku gadu garumā.