Ludzas novada pašvaldībā sāk reģistrēt tirdzniecības dalībniekus starptautiskajam kultūrvēstures festivālam „Sābri”

2019. gada 22.jūnijā Ludzas pilskalnā no plkst. 11.00 norisināsies starptautiskais kultūrvēstures festivāls „Sābri”. Šajā festivālā aicināti piedalīties tirgotāji ar pašu ražoto produkciju un amatnieki. Lai varētu tirgoties šajā pasākumā, iepriekš jānosūta Ludzas novada pašvaldībai adresēts iesniegums (veidlapa atrodas šeit). Iesniegumu var sūtīt pa pastu (adrese: Raiņa iela 16, Ludza, LV-5701) vai elektroniski (e-pasta adreses: ligakondrate@inbox.lv ).

Ierodoties uz pasākumu līdz plkst. 10:00, tirgotājam nepieciešams saņemt pašvaldības atļauju ielu tirdzniecībai un samaksāt pašvaldības nodevu (to būs iespējams izdarīt, iebraucot pilskalnā). Pēc tam tiks ierādīta tirdzniecības vieta.

Pašvaldības nodevu ir iespējams samaksāt arī ar pārskaitījumu. Šajā gadījumā pirms tirdzniecības atļaujas saņemšanas būs jāuzrāda maksājama uzdevums.

Šo kārtību reglamentē Ludzas novada pašvaldības saistošie noteikumi Nr.4 „Par ielu tirdzniecību un tirgus statusa piešķiršanas kārtību Ludzas novadā”

Standarta tirdzniecības vietas izmērs ir 3×3 metri, ja tirdzniecības dalībnieka tirdzniecības vieta masu pasākuma laikā aizņem lielāku platību, tad papildus, par katru garuma metru  nodeva palielinās uz 50 centiem.

No nodevas samaksas ir atbrīvoti visu grupu invalīdi un invalīdu biedrības, kā arī Ludzas novada pašvaldības administratīvajā teritorijā deklarētās trūcīgas un maznodrošinātās personas, kas veic tirdzniecību ar pašu audzētiem vai pašu ražotiem pārtikas produktiem, savvaļas ogām, sēnēm, augļiem, riekstiem, savvaļas ziediem vai pašu izgatavotiem mākslas priekšmetiem.

Rekvizīti:

Ludzas novada pašvaldība

Raiņa iela 16, Ludza, Ludzas novads, LV-5701

Reģ. Nr.PVN LV90000017453

A/S Citadele Banka

Kods: PARXLV22

LV09PARX0002240270024

Maksājumā obligāti jānorada, ka ir samaksāta pašvaldības nodeva par ielu tirdzniecību pasākumā „Starptautiskais kultūrvēstures festivāls „Sābri””.

Igors Kozlovs, Ludzas novada pašvaldības, Administratīvās nodaļas sabiedriskā transporta organizators, Tālrunis: 65707497