LTRK aicina uz Latgales biznesa kluba pasākumu Balvos

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Latgales reģiona nodaļa sadarbībā ar Balvu novada pašvaldības Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centru un Banku Citadele aicina apmeklēt LTRK Biznesa kluba pasākumu “Uzņēmēji tiekas Balvos”, kas notiks piektdien, 25.janvārī, plkst.12:00, Balvos.

Pasākuma pirmā daļa sāksies ar ekskursiju SIA “Technical textiles”, Partizānu ielā 47, Balvos, kur dalībniekiem būs iespēja uzzināt par uzņēmuma pārstāvēto biznesa virzienu, piedāvātajiem pakalpojumiem un nākotnes vīziju. Bet pēc tam, plkst.13:00,  SIA “BalviFlora”, Naudaskalns, “Skaidnis”, Balvu novadā, uzņēmēji varēs plašāk uzzināt par kūdras ieguvi reģionā un tālākiem ar to saistītajiem procesiem.

Dienas otrā, trešā un ceturtā daļa notiks Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrā, Vidzemes ielā 2B, Balvos, kur no plkst.14:20 paredzētas uzņēmēju diskusijas ar LTRK un pašvaldības pārstāvjiem par biznesa aktualitātēm reģionā. Pēc tam klātesošajiem būs iespēja satikt pieredzējušus ekspertus no SIA “AINA serviss”, finanšu institūcijas ALTUM, Latgales plānošanas reģiona un Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas, lai uzzinātu par dažādām uzņēmējdarbības atbalsta un sadarbības iespējām, kā arī darba aizsardzības jautājumiem. Tāpat pasākumā uzstāsies Bankas Citadele ekonomists Mārtiņš Āboliņš ar prezentāciju par Latvijas ekonomikas potenciālu un izaicinājumiem 2019.gadā.

Pasākuma izskaņā, plkst.19:00, viesu namā “Paradīzes”, Brūklāji, Bērzkalnes pagastā, notiks LTRK Latgales reģiona padomes sēde, uz kuru aicināti arī LTRK biedri. Bet pēc tam dalībnieki neformālā gaisotnē varēs dalīties savā profesionālajā pieredzē ar klātesošajiem biznesa pārstāvjiem.

Plašāka informācija par pasākumu un reģistrācija: ej.uz/LTRK_Balvi. Jautājumu gadījumā aicinām zvanīt pa tel. 22428450 (Signe Obuhova) vai rakstīt uz e-pastu signe.obuhova@chamber.lv.

Papildu informācijai: Rūta Grikmane, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras sabiedrisko attiecību konsultante, T. + 371 67830825; pr@chamber.lv; www.chamber.lv