Daugavpils pilsētas svētkos “Lux Express” piedāvā bezmaksas ekskursijas ar ērtu autobusu

Vai vēlaties izbaudīt Daugavpils pilsētas svētkus pieczvaigžņu komfortā? Paraudzīties uz pilsētu un svētku pasākumiem no neredzēta skatpunkta labākajās lielpilsētu ekskursiju tradīcijās?

No 7. līdz 9. jūnijam norisināsies Daugavpils pilsētas svētki “Daugavpils – mana pils”, un svētku programmu vēl krāsaināku darīs komfortablie “Lux Express” autobusi, piedāvājot pilsētas iedzīvotājiem un svētku viesiem iespēju doties bezmaksas ekskursijā pa Daugavpili. Ekskursijas notiks no piektdienas līdz svētdienai. Izbraukšana paredzēta no Parādes ielas 11. Autobusi kursēs no 12.00 līdz 18.00 katru stundu.

Jūsu priekam esam sagatavojuši 40 minūšu ekskursijas programmu. Autobuss dosies cauri pilsētas centram, Esplanādei, Grīvai, Jaunbūvei, Ķīmiķu ciematam un Stropiem. Redzēsiet arī tādus pilsētā populārus tūrisma objektus kā Baznīcu kalns, Daugavpils Skrošu rūpnīca, piemiņas zīme “Veltījums Rotko” un citus. Ceļā varēsiet vērot arī pilsētas mikrorajonu infrastruktūru un apbūvi, turklāt gidi sniegs informāciju par Daugavpils pirmsākumiem un attīstību pēdējo gadsimtu laikā.

Pieteikšanās bezmaksas ekskursijai ir ļoti vienkārša. Nosūtiet īsziņu un rezervējiet vietu autobusā jau tagad: 28899477. Vietu skaits ir ierobežots!

“Lux Express” autobuss piedāvā ļoti ērtas, regulējamas sēdvietas ar plašu vietu kājām, klimata kontroli un komfortablus braukšanas apstākļus, ļaujot pilnībā izbaudīt ekskursiju un svētku rotā ietērpto Daugavpili.

Iespējams, šis Daugavpils iedzīvotājiem būs pirmais brauciens ar “Lux Express” autobusu, un, novērtējot Daugavpils kā otras lielākās Latvijas pilsētas nozīmi, no 19. jūnija “Lux Express” atklās jaunu maršrutu no Daugavpils, kas tiks izziņots pēc pilsētas svētkiem “Lux Express” mājaslapā: www.luxexpress.eu/daugavpils

 Vēlam patīkamu atpūtu un priecīgus svētkus!

Daugavpils svētku programma

Par “Lux Express”

Pasažieru pārvadātājs “Lux Express’” ir viens no vadošajiem sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanas uzņēmumiem. Pasažieru ērtības, vēlmes un vajadzības ir uzņēmuma uzmanības centrā. “Lux Express” darbība ir vērsta uz komfortablu ceļojumu pieredzi par pieejamu cenu. “Lux Express” savus pakalpojumus sniedz Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Polijā, Somijā, Baltkrievijā un Krievijā.