Daugavpilī notiks sanāksme par DI projekta aktualitātēm

Latgales plānošanas reģions aicina projektā “Deinstitucionalizācijas pasākumu īstenošana Latgales reģionā” (DI) iesaistīto sadarbības partneru Sociālo dienestu vadītājus un atbildīgos par projekta ieviešanu piedalīties informatīvajā sanāksmē par DI projekta ieviešanas aktualitātēm un problēmām.

Sanāksme notiks 2019. gada 30. aprīlī Daugavpils novada kultūras centrā “Vārpa” (Dobeles iela 30, Daugavpils).

Darba kārtība:

Plkst. 12.00                  Ierašanās, kafija, reģistrācija.

Plkst. 12.30-14.30        Projekta ieviešanas progress./Sociālo pakalpojumu organizēšanas un sniegšanas process. /Biežāk pieļautās kļūdas un neprecizitātes. /Citi aktuālie jautājumi, diskusijas.

Dalībai LPR rīkotajai sanāksmei lūdzam pieteikties līdz 24. aprīlim plkst.10:00, atsūtot informāciju (dalībnieka vārds, uzvārds, pārstāvētā pašvaldība / iestāde, amats un kontaktinformācija) uz e-pastu: sarmite.teivane@lpr.gov.lv .

Informējam, ka pirms sanāksmes 2019. gada 30. aprīlī plkst. 10.30 – 12.00 Daugavpils novada kultūras centrā “Vārpa” notiek fonda PLECS informatīvais seminārs bāriņtiesu un bērnu ilgstošās sociālās aprūpes iestāžu darbiniekiem un citiem interesentiem par resursiem, kurus iespējams izmantot ceļā uz mērķi  – lai katram bērnam būtu ģimene. Pieteikties fonda PLECS rīkotajam semināram var, sūtot informāciju uz e-pastu: aija@plecs.lv.