Datu valsts inspekcija aicina piedalīties semināros  “Ceļvedis datu apstrādē maziem un vidējiem uzņēmējiem”

No 2019.gada septembra līdz novembrim Ventspilī, Liepājā, Jelgavā, Jēkabpilī, Daugavpilī, Ludzā, Valmierā, Cēsīs un Rīgā norisināsies bezmaksas informatīvie semināri mazajiem un vidējiem uzņēmējiem ar mērķi veicināt izpratni par Vispārīgās datu aizsardzības regulas prasībām attiecībā uz personas datu apstrādi uzņēmumā. Semināra laikā tiks apskatīti praktiski piemēri, lai veiksmīgi ieviestu Regulas prasības praksē.

Semināru rīko Datu valsts inspekcija projekta Nr.814774-DPSME “Vispārīgā datu aizsardzības regula – iespējas un atbildība mazajiem un vidējiem uzņēmumiem (MVU); tiesības un riski nepilngadīgām personām” (DPSME), kas tiek finansēts Eiropas Komisijas Tieslietu ģenerāldirektorāta finanšu programmas “Tiesības, vienlīdzība un pilsonība” 2014.–2020.gadam ietvaros.
Dalība seminārā ir bez maksas. Lūdzam pieteikties dalībai seminārā, aizpildot pieteikšanās formu www.registration.lv/DVI-datiirvertiba .
Semināra dalībnieki saņems apliecinājumu par dalību seminārā.

Latgalē seminārs notiks 24.10.2019. Ludzas pilsētas ģimnāzijas Aktu zālē, Blaumaņa iela 4 no pl.: 10:00 – 14:30

Informējam, ka semināra laikā tiks veikta filmēšana un fotografēšana. Minētās personas datu apstrādes pārzinis ir Datu valsts inspekcija, tālr. 67223131, e-pasts: info@dvi.gov.lv. Vairāk informācijas par personas datu apstrādi projekta DPSME ietvaros pieejama ŠEIT.
Par semināra organizatoriskiem jautājumiem lūdzam sazināties ar Datu valsts inspekciju pa e-pastu: info@dvi.gov.lv .
Datu valsts inspekcija