Aizvadītas Mazā biznesa “Iedvesmas brokastis” Preiļos

25. novembrī Preiļu novada Uzņēmējdarbības centrā pulcējās interesenti, lai uzklausītu pieaicinātos speciālistus un mazā biznesa pārstāvjus.

Pasākumu atklāja Preiļu novada uzņēmējdarbības konsultante Ineta Liepniece un Latgales plānošanas reģiona remigrācijas koordinatore Astrīda Leščinska, tālākos grožus nododot uzņēmējiem – remigrantiem – Igoram Nikitinam (“Fresh Terase”), Agnesei Čakšai (keramiķe), Baibai Volontei (zīmola “LilCrochetLove” īpašniece). Savā vairāk kā 20 gadu pieredzē dalījās arī Maruta Plivda.

Savukārt Preiļu novada domes Attīstības daļas vadītāja Elita Jermolajeva uzsvēra, ka šis ir vienreizējs pasākums, kurā remigranti var iedvesmot un pierādīt, ka Latvijā netrūkst iespēju! Preiļu novada dome līdz 2020. gada maijam, pateicoties Latgales plānošanas reģiona izsludinātajam konkursam “Remigrācijas sekmēšanas pakalpojumi pašvaldībās”, īstenos vairākas remigrācijas aktivitātes. Pašvaldība gaida preiliešus atgriežamies dzimtenē un gatava iet pretim, lai maksimāli palīdzētu viņiem mājās justies labi un komfortabli.

Pasākuma noslēgumā notika tīklošanās, kuras laikā ikviens pie kafijas tases varēja parunāties ar uzņēmējiem par sev aktuālām tēmām.

Paldies Preiļu novada Uzņēmējdarbības centram par patīkamo uzņemšanu un iedvesmojošo pasākumu!

Sakarā ar lielo interesei, nākamās “Iedvesmas brokastis” tiks rīkotas 2020. gada janvārī!