29. novembrī notiks Ludzas Uzņēmēju konsultatīvās padomes (LUKP) paplašinātā sēde

Veicinot novada uzņēmējdarbības vides attīstību un dialogu starp pašvaldību un novada uzņēmējiem, tiks organizēta Ludzas Uzņēmēju konsultatīvās padomes (LUKP) paplašinātā sēde.

Uzņēmēji laipni aicināti piedalīties Uzņēmēju konsultatīvās padomes paplašinātajā sēdē, kas notiks 29. novembrī plkst. 15.00, Ludzas Tautas namā (Stacijas iela 41, Ludza).

Ludzas Uzņēmēju konsultatīvās padomes (LUKP) sēdē piedalīsies Ludzas novada pašvaldības vadības pārstāvji, LR Saeimas deputāti, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Rēzeknes biznesa inkubatora, Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centra un LTRK un biedrības “Tautsaimnieks” pārstāvji.

Sēdes laikā tiks diskutēts par LUKP darbību un attīstību nākotnē, uzņēmējdarbības aktualitātēm. Valsts attīstības finanšu institūcijas Altum pārstāvji informēs uzņēmējus par uzņēmējdarbības atbalsta instrumentiem.

Tikšanās laikā paredzēts informēt uzņēmējus par plānotajiem projektiem, iepirkumiem un nākamā gada pašvaldību budžetu, tiks uzklausīti uzņēmēju ieteikumi, kā arī tiks skatīti citi ar uzņēmējdarbību saistīti jautājumi.

Uzņēmēju padomes paplašināto sēdi tiek aicināti apmeklēt visi Ludzas novada uzņēmēji, arī tie, kas nav Uzņēmēju konsultatīvās padomes locekļi!