Šonedēļ GORĀ notiks Uzņēmēju dienas Latgalē

„Uzņēmēju dienas Latgalē” ir kļuvušas par ik rudeni gaidītu tradīciju, kas jau ceturto reizi pulcēs uzņēmējus, lai kopīgi veidotu pārskatu par Latgales reģionā notiekošo un kopīgi risinātu aktuālos jautājumus. Šogad pasākums tiks veidots ar mērķi iepazīstināt apmeklētājus ar reģionā esošajām darba vietām un palīdzēt uzņēmējiem risināt aktuālo darbaspēka trūkuma jautājumu. Tā būs iespēja uzrunāt gan šī brīža darba meklētājus, gan skolēnus un studentus – nākotnes darbiniekus, kam svarīgi ir uzzināt par profesionālajām zināšanām un prasmēm, kādas no viņiem tiks sagaidītas nākotnē.

Latgales vēstniecības GORS Lielajā zālē izstāde transformēsies informatīvā un izglītojošā ekspozīcijā, vienkopus pulcējot uzņēmējus un izglītības iestādes dažādu nozaru griezumā, kur apmeklētājiem interaktīvā veidā būs iespēja uzzināt par reģiona uzņēmumiem, to vakancēm, pieprasītajām profesijām un to apguves iespējām. Īpaši tiek aicināts pieteikties dalībai uzņēmumus, kas būtu ieinteresēti pozicionēt sevi kā potenciālos darba devējus, sniedzot informāciju par darba iespējām uzņēmumā.

Kā katru gadu pasākuma ietvaros norisināsies arī biznesa forums, kurā būs iespēja diskutēt un iegūt noderīgu informāciju par tādiem uzņēmējiem aktuālajiem jautājumiem, kā darbaspēka trūkuma problēma Latgales reģionā, veicamie ilgtermiņa risinājumi izglītības jomā, lai nodrošinātu nepieciešamo speciālistu daudzumu, darbaspēku nodokļi un pašvaldību ieinteresētība uzņēmējdarbības attīstīšanā to pārraudzībā esošajās teritorijās. Tāpat pasākuma laikā uzņēmēji tiek aicināti izmantot tīklošanās iespēju, tiekoties ar citiem reģiona uzņēmējiem, valsts un pašvaldību amatpersonām.

Izstāde tradicionālā formātā turpināsies pirmā un otrā stāva telpās, kur būs iespēja apskatīt Latgales un visas Latvijas uzņēmēju piedāvājumu. Tradicionāli pasākuma apmeklētājus priecēs Latgales novadu stendi ar katram raksturīgajiem produktiem, pakalpojumiem un tūrisma informāciju.

Ņemot vērā lielo dalībnieku interesi, aicinām uzņēmējus laikus rezervēt vietas zālē. pa tālruni 29 141 693 vai e-pastu ilze.brice@chamber.lv.

Apmeklētājiem pasākumā ieeja būs bez maksas.