Seminārs Rēzeknē “Drošas un kvalitatīvas pārtikas ražošana no augu un dzīvnieku valsts produktiem”

Latgales plānošanas reģiona (LPR) Latgales uzņēmējdarbības centrs

Rēzekne, Informatīvais seminārs

Drošas un kvalitatīvas pārtikas ražošana no augu un dzīvnieku valsts produktiem

Norises vieta: Rēzekne, Atbrīvošanas aleja 95, Rēzekne, 1.st.

Datums: 24.10.2018.

Programma

LaiksSatursLektors
13:00-14:00Droša un kvalitatīva pārtika.

Ķīmiskais piesārņojums, kas rodas pārtiku pārstrādājot/pagatavojot. (Mikro)bioloģiskais piesārņojums. Faktori, kas ietekmē produktu kvalitāti. Laboratoriskie pakalpojumi kvalitātes izvērtēšanai (kur Latvijā veic, kādas izmaksas).

Asnate Ķirse

Pārtikas tehnoloģijas fakultātes pētniece un viesdocente (Dr.sc.ing. Pārtikas zinātnes, Pārtikas produktu kvalitātes apakšnozarē)

14:00-15:00Augu valsts produktu kvalitāte. Augļi, dārzeņi un graudaugi.Asnate Ķirse

 

15:00-15:15Kafijas pauze/pārtraukums
15:15-16:15Dzīvnieku valsts produktu kvalitāte. Piena produkti. Kūpinājumi.Asnate Ķirse

 

Interesentus lūdzam iepriekš pieteikties, aizpildot pieteikuma formu vietnē:

goo.gl/forms/7fqcFBqDhq6888883

LPR Latgales uzņēmējdarbības centra konsultante Inta Murāne