Seminārs Rēzeknē “Drošas un kvalitatīvas pārtikas ražošana no augu un dzīvnieku valsts produktiem”
Latgales plānošanas reģiona (LPR) Latgales uzņēmējdarbības centrs š.g. 24.oktobrī Rēzeknē (Atbrīvošanas aleja 95, 1.st.) aicina interesentus apmeklēt informatīvo semināru “Drošas un kvalitatīvas pārtikas ražošana no augu un dzīvnieku valsts produktiem”.
Programma
Laiks | Saturs | Lektors |
13:00-14:00 | Droša un kvalitatīva pārtika. Ķīmiskais piesārņojums, kas rodas pārtiku pārstrādājot/pagatavojot. (Mikro)bioloģiskais piesārņojums. Faktori, kas ietekmē produktu kvalitāti. Laboratoriskie pakalpojumi kvalitātes izvērtēšanai (kur Latvijā veic, kādas izmaksas). | Asnate Ķirse Pārtikas tehnoloģijas fakultātes pētniece un viesdocente (Dr.sc.ing. Pārtikas zinātnes, Pārtikas produktu kvalitātes apakšnozarē) |
14:00-15:00 | Augu valsts produktu kvalitāte. Augļi, dārzeņi un graudaugi. | Asnate Ķirse
|
15:00-15:15 | Kafijas pauze/pārtraukums | |
15:15-16:15 | Dzīvnieku valsts produktu kvalitāte. Piena produkti. Kūpinājumi. | Asnate Ķirse
|
Interesentus lūdzam iepriekš pieteikties, aizpildot pieteikuma formu
LPR Latgales uzņēmējdarbības centra konsultante Inta Murāne