Seminārs Krāslavā “Drošas un kvalitatīvas pārtikas ražošana no augu un dzīvnieku valsts produktiem”

Latgales plānošanas reģiona (LPR) Latgales uzņēmējdarbības centrs

Krāslava, Informatīvais seminārs

Drošas un kvalitatīvas pārtikas ražošana no augu un dzīvnieku valsts produktiem

Norises vieta: Krāslava, Skolas ielā7 (3.st. zāle)

Datums: 23.10.2018.

Programma

LaiksSatursLektors
10:00-11:00Droša un kvalitatīva pārtika.

Ķīmiskais piesārņojums, kas rodas pārtiku pārstrādājot/pagatavojot. (Mikro)bioloģiskais piesārņojums. Faktori, kas ietekmē produktu kvalitāti. Laboratoriskie pakalpojumi kvalitātes izvērtēšanai (kur Latvijā veic, kādas izmaksas).

Asnate Ķirse

Pārtikas tehnoloģijas fakultātes pētniece un viesdocente (Dr.sc.ing. Pārtikas zinātnes, Pārtikas produktu kvalitātes apakšnozarē)

11:00-12:00Augu valsts produktu kvalitāte. Augļi, dārzeņi un graudaugi.Asnate Ķirse

 

12:00-12:15Kafijas pauze/pārtraukums
12:15-13:15Dzīvnieku valsts produktu kvalitāte. Piena produkti. Kūpinājumi.Asnate Ķirse

 

13:15-13:30Aktualitātes LEADER projektu iesniedzējiem.Zane Ločmele

Biedrības “Krāslavas rajona partnerība” administratīvā vadītāja

Interesentus lūdzam iepriekš pieteikties, aizpildot pieteikuma formu vietnē:

goo.gl/forms/YeKmiIbdEoFCiUNB3

LPR Latgales uzņēmējdarbības centra konsultante Inta Murāne