Seminārs Krāslavā “Drošas un kvalitatīvas pārtikas ražošana no augu un dzīvnieku valsts produktiem”
Latgales plānošanas reģiona (LPR) Latgales uzņēmējdarbības centrs š.g. 23.oktobrī Krāslavā (Skolas ielā 7 (3.st. zāle)) aicina interesentus apmeklēt informatīvo semināru “Drošas un kvalitatīvas pārtikas ražošana no augu un dzīvnieku valsts produktiem”.
Programma
Laiks | Saturs | Lektors |
10:00-11:00 | Droša un kvalitatīva pārtika. Ķīmiskais piesārņojums, kas rodas pārtiku pārstrādājot/pagatavojot. (Mikro)bioloģiskais piesārņojums. Faktori, kas ietekmē produktu kvalitāti. Laboratoriskie pakalpojumi kvalitātes izvērtēšanai (kur Latvijā veic, kādas izmaksas). | Asnate Ķirse Pārtikas tehnoloģijas fakultātes pētniece un viesdocente (Dr.sc.ing. Pārtikas zinātnes, Pārtikas produktu kvalitātes apakšnozarē) |
11:00-12:00 | Augu valsts produktu kvalitāte. Augļi, dārzeņi un graudaugi. | Asnate Ķirse
|
12:00-12:15 | Kafijas pauze/pārtraukums | |
12:15-13:15 | Dzīvnieku valsts produktu kvalitāte. Piena produkti. Kūpinājumi. | Asnate Ķirse
|
13:15-13:30 | Aktualitātes LEADER projektu iesniedzējiem. | Zane Ločmele Biedrības “Krāslavas rajona partnerība” administratīvā vadītāja |
Interesentus lūdzam iepriekš pieteikties, aizpildot pieteikuma formu vietnē
Informāciju sagatavoja: LPR Latgales uzņēmējdarbības centra konsultante Inta Murāne