Aicinām piedalīties reģionu forumā Rīgā “BRĪVĪBA, AINAVA – MĒS”

2018. gada 26. oktobrī Latvijas Nacionālās bibliotēkas telpās norisināsies Latvijas valsts simtgades ietvaros īstenoto īpaši Latvijas valsts simtgadei veltīto pasākumu reģionu forums, akcentējot pilsētu un reģionu lomu valsts attīstībā: Brīvības ielu stāstu 9 republikas pilsētās un aktivitāti “Latvijas ainavu dārgumi vakar šodien, rīt”.

2017. gada vasarā aktivitāti “Latvijas ainavu dārgumi vakar, šodien, rīt” uzsāka īstenot Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija sadarbībā ar Kultūras ministriju, Latvijas Nacionālo bibliotēku un 5 plānošanas reģioniem. Tagad, 2018. gada rudenī, atskatīsimies uz paveikto šajā laika periodā.

Reģionu foruma programma

Pieteikt savu dalību forumā var, reģistrējoties šeit: www.registration.lv/varam2018/lv, līdz 2018. gada 21. oktobrim.

Lūdzam ņemt vērā, ka vietu skaits ir ierobežots un nokļūšana uz forumu dalībniekiem jānodrošina pašiem. Jautājumu gadījumā aicinām sazināties, rakstot uz e-pastu: regionuforums@registration.lv

Aktivitātes ietvaros iesūtītie ainavu dārgumu fotoattēli, kā arī iedzīvotāju atmiņu stāsti un iespaidi par tiem ir saglabāti arī elektroniskajā ainavu dārgumu krātuvē, kuri tagad ir aplūkojami tīmekļa vietnē www.ainavudargumi.lv.