Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija organizē pasākumu inovāciju centrā SalesLabs

16.novembrī plkst. 8.30 – 10.30 Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) Inovāciju centrā SalesLabs, Pils ielā 23a, Rēzeknē, notiks tikšanās, kuras laikā tiks apzinātas SalesLabs iespējas, lai sekmētu centra pētnieku līdzdalību kopīgos nākotnes projektos un esošo iestrāžu (piemēram, RTA zinātnisko grantu rezultāti, individuālie vai kopīgie pētījumi un to publikācijas vai citas nepiepildītās idejas un sapņi) pēctecību RTA izstrādātajos un iesniegtajos projektu pieteikumos.

Aicināti piedalīties ne tikai Biznesa un Sabiedrisko procesu centra zinātniskais personāls, bet arī citi interesenti – docētāji un studenti, kuri vēlas uzzināt, ar ko nodarbojas Inovāciju centrs SalesLabs Pils ielā 23a, kuri vēlas līdzdarboties vietējās reģionālās ekonomikas attīstībā un kuriem, iespējams, pašiem ir idejas un priekšlikumi, kurus varētu īstenot ar kopīgu RTA līdzdalību.

Programmā paredzēts:

SalesLabs koncepcijas prezentācija un sadarbība ar Biznesa un Sabiedrības procesu pētniecības centru. Tuvākie projektu pieteikumu iesniegšanas konkursi 2019.gadā (M.Igavens, 20 min.;
centra personāla individuālo iestrāžu reklamēšana turpmākai pēctecībai RTA nākotnes projektu pieteikumos (brīvprātīgi ideju autori un iniciatori, jebkurš centra darbinieks, 30 min.);
darbs pāros – projekta idejas loģiskās matricas aizpildīšana (ne vairāk kā 3 dalībnieki ideju komandās, 30 min.);
ideju koncepcijas loģiskās matricas uzvarētāju nominēšana un pēctecības projektu iespēju degustācija, uzmundrinājuma priekšlikumi zaudētāju komandām (30 min., I.Mietule, M.Igavens).