Pārspēti simpātiju balsojuma rekordi. Latgales puišu grupa ”Baritoni” – labākie!

Skaties.lv: Jau otro sezonu pēc kārtas ”Credit24” atbalsta jaunos talantus un ik nedēļu dāvā vienam muzikālajam censonim 200 eiro, lai mākslinieks varētu izkopt savu talantu. Trešajā nedēļā simpātiju balsojumā uzvar Intara Busuļa komandas pārstāvji ”Baritoni”! Puišu grupa jau otro reizi sezonas laikā iegūst skatītāju simpātiju balvu.

Katru nedēļu balvu saņems viens no dalībniekiem, kolektīva uzvaras gadījumā grupa saņem šo pašu naudas summu un rīkojas pēc saviem ieskatiem – sadala līdzekļus vai iegulda grupas kopīgajā attīstībā.

Trešo simpātiju balvu iegūst liriskā grupa no Latgales ”Baritoni”, kuri trīs nedēļu laikā paspējuši iekarot teju ikvienas dāmas sirdi.

Pagājušajā nedēļā pārspēts skatītāju balsojuma rekords, grupa ”Baritoni” uzvarēja ar 28685 balsīm, atstājot dziedātāju Didzi Melderi otrajā vietā ar 25284 balsīm.

Pirms nedēļas Didzim pietika ar 15662 balsīm, lai apsteigtu ”Baritonus” un iegūtu 200 eiro vērto balvu.

Grupa un dziedātājs ir izteiktās līderu pozīcijās, un citi dalībnieki tiem nespēj pat pietuvināties balsojumā, lai reāli sacenstos par naudas balvu.

Tuvākie ”Baritonu” un Didža Meldera konkurenti trešajā nedēļā bija grupa ”Radio trio” ar iegūtajām 7200 balsīm, kā arī dziedātāja Kattie ar 6312 balsīm!

Ir sāksies ceturtās nedēļas simpātiju balsojums, kurā jau atkal kāds laimīgais dziedātājs iegūs ”Credit24” dāvātos 200 eiro.

Vai naudas balvu arī ceturtajā šova nedēļā iegūs jau ierastie simpātiju balvas saņēmēji, vai tomēr fani spēs sabalsot par citiem dalībniekiem un balvu izcīnīs kāds cits jaunais censonis?

Par simpātiju balso ŠEIT!

Savu favorītu atbalstīt var atdodot savu balsi no sociālā tīkla ”Facebook” konta, balsot var reizi stundā!

Palīdzi saviem favorītiem piepildīt muzikālos sapņus! Sniedz atbalstu balsojot!