LIAA Daugavpils biznesa inkubators izsludina pieteikumu pieņemšanu inkubācijas pretendentiem

Šobrīd Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Daugavpils biznesa inkubatorā ir atvērta dalībnieku 2018. gada pirmās kārtas pieteikumu pieņemšana uzņemšanai inkubācijā, kas noslēgsies šī gada 22. janvārī. Pieteikšanās pirmsinkubācijai notiek nepārtraukti, un tajā var pieteikties arī fiziskas personas.

Uzņēmēji, kas vēlas pretendēt uz inkubācijas atbalstu var saņemt grantu līdzfinansējumu komersantu darbības izmaksām, kā arī līdzfinansējumu 50% apmērā grāmatvedībai, telpu nomai, mārketinga pakalpojumiem u.c.

Gada laikā LIAA Daugavpils biznesa inkubatorā savu pagaidu mājvietu ir atraduši 43 jaunie ideju autori un komersanti, no kuriem desmit atrodas inkubācijas fāzē.

Vairāk informācijas par pieteikšanos www.liaa.gov.lv. Seko līdzi LIAA Daugavpils biznesa inkubatora aktivitātēm arī Facebook.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras biznesa inkubatoru programmā, kuras ietvaros visā Latvijā ir izveidoti 14 reģionālie un viens radošo industriju inkubators Rīgā, uzņēmumi var saņemt valsts atbalstu un pakalpojumus uzņēmējdarbības attīstībai. LIAA biznesa inkubatori tiek finansēti projekta “Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators” ietvaros.

 

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra

Daugavpils biznesa inkubators