Izsludināts Balvu novada pašvaldības konkurss „Par Balvu novada logo un moto izstrādi”

Lai veicinātu Balvu novada atpazīstamību un vienotu vizuālā tēla veidošanu, kā arī Balvu novada iedzīvotāju piederības sajūtu novadam, Balvu novada pašvaldība organizē atklātu ideju konkursu „Par Balvu novada logo un moto izstrādi”.

Moto un logo idejai ir jāsaskan ar Balvu novada vīzijas pamatideju: “Balvu novadā ir veselīga un labvēlīga dzīves vide visu vecumu iedzīvotājiem, tajā dzīvo aktīvi cilvēki, kuri veido savu labklājību, radoši apvienojot dabas kapitāla, pierobežas, kultūras mantojuma un jauno tehnoloģiju sniegtās iespējas.”

Logo risinājumam jābūt Balvu novadu raksturojošam, vienkāršam, vienlaikus uzmanību piesaistošam, vizuāli un filozofiski viegli uztveramam, pielāgojamam prezentācijas materiāliem, suvenīros, interneta vidē, savukārt moto frāzei jāizsaka Balvu novada iedzīvotāju kopīgā motivācija, mērķi un vērtības un jābūt īsai, kodolīgai, skanīgai un uzmanību piesaistošai.

Konkursa darbi iesniedzami Balvu novada pašvaldībā, Bērzpils ielā 1a, bet ne vēlāk kā līdz 2018.gada 15.marta plkst.14:00.

Konkursā iesniegto darbu vērtēšana notiks divās kārtās. Vispirms to darīs konkursa komisija, bet pēc tam labākie darbi tiks nodoti sabiedrības balsojumam pašvaldības mājas lapā. Galīgais vērtējums sastāvēs no 50% žūrijas vērtējuma un 50% sabiedrības pārstāvju balsojuma.

Konkursa naudas balvu fonds ir 300 EUR. Ja labākajam logo un labākajam sauklim būs dažādi autori, summa sadalīsies šādi: 150 EUR logo idejas autoram un 150 EUR moto idejas autoram.

Papildus paskaidrojumus par konkursa norisi, tehniskajām un citām prasībām var saņemt Pašvaldībā, Bērzpils ielā 1A, 2. stāvā, 21. kabinetā. Kontaktpersona: sabiedrisko attiecību speciāliste Iluta Mežule, tālr. 26395302, e-pasts: iluta.mezule@balvi.lv.

Konkursa nolikumu skatīt šeit
Pieteikuma anketa word formātā pieejama šeit