Foto konkurss „Mēs esam daļa no tevis, Latvija”

Latvijas valsts simtgades pasākumu ietvaros Viļānu novadpētniecības muzejs sadarbībā ar Viļānu novada pašvaldību rīko foto konkursu „Mēs esam daļa no tevis, Latvija”. Konkursā aicinām piedalīties ikvienu personu, neatkarīgi no dzīvesvietas, fotografēšanas iemaņām un pieredzes. Fotogrāfijām jābūt uzņemtām Viļānu novada teritorijā 2018. gadā, kurās var būt attēloti cilvēki (portreti), ainavas, pasākumi (svētki, sporta sacensības, aktivitātes brīvā dabā, u.c.), mācību un darba process, ikdienas dzīves ainas.

Konkursa mērķis ir izcelt un parādīt to, kas liek justies laimīgiem Viļānu novadā. Labākās fotogrāfijas tiks izmantotas Viļānu novada marketinga aktivitātēm – tūrisma materiāliem, mājaslapai un citu sociālo tīklu noformēšanai.

Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti, un labākie konkursa darbi izstādīti foto izstādē „Mēs esam daļa no tevis, Latvija”Viļānu novadpētniecības muzejā 2018.gada novembra mēnesī.

Pieteikties konkursam var no 2018.gada 1.aprīļa līdz 2018.gada 26.oktobrim iesūtot uz e-pastu: muzejs-vilani@inbox.lv, personīgi vai pa pastu Viļānu novadpētniecības muzejam, Kultūras laukums 2, Viļāni.

Plašāka informācija pa tel. 26476570 vai e-pastu: muzejs-vilani@inbox.lv.

Nolikums un pieteikuma anketa (Docx)